maandag 22 augustus 2011

Beauty Shoplog: Vakantie Marbella


Een paar weken terug konden jullie hier lezen dat ik op vakantie was, ik ben 9 dagen naar Marbella (Spanje) gegaan. We hebben echt een heerlijke luxe vakantie gehad. We hebben voornamelijk genoten van het weer, de luxe en liggen bakken op het strand of aan het zwembad. Uiteraard heb ik ook geshopt! Wij hebben daar niet veel geshopt, maar uiteraard heb ik wat beautyproducten meegenomen (en fashion). Klik verder om te zien wat ik gekocht heb.


We hebben daar een shoppingmall bezocht, La Canada genaamd. Een grote winkelcentrum waar ik mijzelf uren in zou kunnen vermaken. Je hebt daar de bekendere winkelketens zoals H&M en Zara, maar voor beauty kan je daar ook zeker terecht bij l'Occitane, Sephora, Kiko en een aantal Spaanse parfumerieën. Ik vond het daar geweldig, daar heb ik ook al deze producten gekocht.

Ik heb mezelf wel ingehouden, zo waren er merken te koop als Zoeva, Sinfull colours, Lola, Nars etc. die niet in de Nederlandse winkels te koop zijn. Daar heb ik niets van gekocht (achteraf spijt natuurlijk, maargoed! ;-) )

Mijn shoplog!

Toen ik binnen kwam zag ik direct Kiko en ik moest daar natuurlijk in. Het is een kleine winkel en was propvol met klanten. I guess they love Kiko too! Ik was met vriendinnen die niet zo van beautyshoppen houden, dus ik moest snel mijn keuze maken zodat we door konden. Ik had het merk nog nooit gebruikt, maar heb er zulke goede verhalen over gehoord. Ik besloot een oogschaduw, lipstick en materende dagcreme te proberen. Het is ook allemaal heel goedkoop, vandaar de drukte denk ik.










Daarna kwamen we l'Occitane tegen. Deze heb je ook gewoon in Nederland, maar ze zitten niet op veel plekken en ik kom het niet vaak tegen. Ik kocht daar een solid parfum en een haar spray om je haar te herstellen. Het is echt een hele leuke winkel waar ik heel vriendelijk werd geholpen en heel veel samples meekreeg.








Uiteraard moest ik ook een Sephora in, it's an addiction! Die Sephora was niet veel groter dan die in Nederland, maar ze hadden toch een aantal merken die (de meeste) Sephora's hier niet hebben. Waaronder Urban Decay (Nu ook in Sephora Den Haag en Rotterdam te koop), daar kocht ik een lipgloss in een fel roze kleur.

Daarnaast heb ik in een klein zaakje nagellakjes en een blush penseel gekocht, gewoon heel schattig!




Hieronder het l'Occitane tasje, de verkoopster sprayde de binnenkant (roze papier) in met parfum. De hele dag heeft mijn tasje heerlijk geroken, I loved it! (Een hele goede verkoop techniek trouwens)


Dit was mijn shoplog! Ik heb verder ook wat fashion items gekocht, die kom je hier en daar op de site nog tegen. Ik heb daar dit Zara jurkje en deze Micheal Kors tas gekocht, verder een blazer, sieraden en cadeautjes.

4 reacties:

Kimberley zei

wauw! die lakjes zijn prachtig zeg!

Bianca zei

wauwww wat een super leuke shoplog en een mooie producten !
liefsx

Maya zei

Bedankt Kimberly & Bianca :)

Jessy zei

je hebt echt super leuke dingen gekocht!

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...