woensdag 10 augustus 2011

Diorshow Blackout Waterproof Mascara

Het is deze zomer nou niet erg lekker weer. Je kan worden overvallen door een regenbui, of het wordt ineens heel erg warm buiten. In beide gevallen gebeurt het vaak dat mascara gaat uitlopen, door de regen of door transpiratie. Daarom wilde ik jullie laten kennismaken met deze mascara!





De test.

Ik heb deze mascara een hele dag op gehad, en ben overdag actief bezig geweest. Ook werd het onverwachts erg warm, en ben ik later in de middag nog in een regenbui terechtgekomen. Het was dus de ultieme test om te kijken of deze mascara het onder elke omstandigheid volhoudt! En, ik kan jullie vast vertellen dat ‘ie geslaagd is. Hieronder de foto’s: De bovenste is ’s ochtends gemaakt, en de onderste is ’s avonds gemaakt toen ik weer thuis was.






Het product.

Deze mascara is een hele fijne mascara. Hij korrelt niet, en is dus ideaal voor lensdragers! Verder is hij mooi intens zwart, en blijft de hele dag op z’n plaats. Hij zorgt voor een mooi volume en een goede lengte, heel natuurlijk.




Voor/nadelen.

Voordelen:
- Mooi effect.
- Is ook echt waterproof, en blijft dus mooi zitten.
- Korrelt niet.

Nadelen:
- Is er vrij lastig af te halen (ik heb een tijdje staan boenen met YSL waterproof eyemake-up remover).

4 reacties:

Alyssa zei

Deze heb ik echt lang gebruikt, maar uiteindelijk zorgde de hoge prijs ervoor dat ik toch weer voor een andere mascara ging. Wel erg fijn!

Noelle zei

Lijkt me een super mascara! Ik heb altijd 1 high end mascara in mijn collectie zitten en binnenkort is mijn Helena Rubinstein mascara op en dan ga ik deze misschien eens proberen!

Jantine zei

Ik was al een tijdje benieuwd naar de Dior mascara's. Bedankt voor de review :)

Evelien zei

Wow, heel mooi effect! Klinkt echt wel goed :)

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...