vrijdag 19 augustus 2011

Coming soon: Prada Candy parfum!


Eens in de zoveel tijd komt er een geur uit waar ik heel erg naar uitkijk. Het is dan een combinatie van het flesje, wat ik over de geur gelezen/gehoord heb en de reclames die gemaakt worden die mij nieuwsgierig maken. Laatst had ik dat bij de nieuwe Oh, Lola van Marc Jacobs (die geuren zijn altijd geweldig). Nu heb ik dat bij de nieuwe geur van Prada genaamd Candy! Watch & love...

Normaal gesproken ben ik niet zo een fan van Prada geuren. De flesjes zijn iets te gewoontjes en de geuren niet aan mij besteed. Maar deze wel! Deze is roze met goud, heel girly en heeft gewoon een heel mooi flesje. Het felle kleurgebruik van de flacon is een knipoog naar het kleurgebruik van cosmeticaverpakkingen in de jaren ’50. Super cute!


Ik heb nog geen idee hoe de geur ruikt. Aan de naam te zien zal het een zoete geur zijn, daar houd ik van. Het is een echte snoepjesgeur met caramel als één van de ingrediënten. Verder zit er ook musk en vanille in.

Bekijk hieronder de commercial!


Ik kan in ieder geval niet wachten tot deze geur uitkomt!



Deze eau de parfum zal vanaf 22 augustus 2011 verkrijgbaar zijn in verschillende parfumerieën. Er zullen 3 formaten uitkomen (30, 50 & 80 ml) en een bijpassende bodylijn.

3 reacties:

Alyssa zei

Ik vind het flesje echt heel mooi en schattig! Ben benieuwd naar de geur.

Kimberley zei

Prada heeft altijd lekkere parfums!
ben benieuwd naar de geur :)

xxx

Maya zei

@ Kimberly

Ik ben ook hel benieuwd naar de geur! :D

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...