De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

donderdag 31 maart 2011

Catrice nagellakjes | 6 frisse en zomerse kleuren


Catrice heeft hele mooi kleuren in de collectie zitten. Een aantal nieuwe, de rest was er eigenlijk al. Alleen had ik ze nog nooit uitgeprobeerd. Ik nam gelijk 6 kleuren mee. Kleuren die stuk voor stuk je zomer outfit helemaal compleet maken. Lekker zomers en fris, ideaal voor het komende seizoen.

woensdag 30 maart 2011

Shiseido Perfect Rouge Lipstick PK 417


Ja, ja! Weer een lipstick. Een hele mooie dit keer. De Perfect Rouge Lipstick van het mooie Japanse merk: Shiseido. Het is een mooie creamy roze kleur. Lekker zomers en heel vrouwelijk. Zoals ik het graag zie.

dinsdag 29 maart 2011

MAC Quite Cute Collectie 2011

i

MAC komt weer met een geweldige limited edition collection, met roze en paars ontzettend cute. MAC Quite Cute collectie! In april komt deze collectie uit. Het liefst zou ik de hele collectie willen hebben. Zo schattig, kijk je mee?

THERME body producten


De lente is begonnen, de zomer komt eraan. Iedereen is druk bezig met zichzelf 'klaar maken' voor het lekkere weer. Reinigen, scrubben en verzorgen is de basis, je huid moet natuurlijk schoon en glad zijn en het moet er mooier uitgaan zien natuurlijk. Ik heb Therme producten uitgetest of zij deze zware klus op zich kunnen nemen.

maandag 28 maart 2011

Sephora Shoplog | 3 voor 10 actie tijdens prijzencircus


Zoals jullie waarschijnlijk allemaal al wisten is afgelopen week het prijzencircus begonnen. Ook bij de Sephora was dat het geval. Honderden vrouwen kwamen dagelijks af op de actie, 3 stuks voor € 10 op alle make-up producten van Sephora. Ook ik heb wat producten ingeslagen...

zaterdag 26 maart 2011

Bloglovin'.... wie volg jij?


De meeste kennen het al, Bloglovin.com! Een website waar je je favoriete blogs kunt volgen. In het fimpje hieronder staat duidelijk uitgelegd wat het is. SUPER handig is het! Je had de link misschien al gezien in het linker kolom, maar nu mét uitleg!

vrijdag 25 maart 2011

Sephora base lissante smoothing primer


Het zal jullie vast niet zijn ontgaan, het prijzencircus bij de Sephora is begonnen! Alle make-up van Sephora gaan per 3 stuks voor €10 over de toonbank. Ik moet zelf nog mijn slag slaan, maar deze primer had ik nog liggen. Omdat mij zoveel gevraagd werd over deze primer, besloot ik een korte review te schrijven.

donderdag 24 maart 2011

BIOSILK finishing spray haarlak


Vaak maak ik mijn haar stijl met een stijltang, maar soms zijn mooie krullen ook heel leuk. Nou heb ik van mezelf al krullen, maar ‘gemaakte’ krullen zijn altijd mooier en zien er veel netter uit voor bijvoorbeeld een feestje. Jammer genoeg zakt het al snel uit of is het model eruit. Gelukkig is daar een oplossing voor. Haarlak! Je zou daar eigenlijk ieder merk wel voor kunnen gebruiken. Maar deze, van BioSilk, is toch wel heel erg fijn.

woensdag 23 maart 2011

TIP: MAC brush cleanser + Sephora express spray


In het artikel over de MAC brush cleanser kon je al lezen dat ik heel blij was met dit product. Het is een desinfecterend middel waarmee je je penselen reinigt. Het enige nadeel is dat de cleanser geen spray heeft en dus minder makkelijk in gebruik is. Gelukkig heb ik daar nu iets op gevonden.

Do's & Don'ts --> Mascara


Mascara is een producten dat veel mensen gebruiken. Het was mijn eerste make-up product, nu ruim 8 jaar geleden alweer. Het maakt zo een verschil, je krijgt gelijk een open blik. Vandaar dat het ook bij zo veel mensen geliefd is. Zij gaan vaak niet eens zonder de deur uit. Geheel begrijpelijk natuurlijk! ;) Klik daarom even verder om de do's & don'ts te lezen.

maandag 21 maart 2011

Nagellak: Butter Londen - Rosie Lee (Zalando bestelling)


Bij Zalando scoorde ik dit geweldige lakje. Glamoureus, chique, stijlvol but oh so girly! De Butter Londen nagellak in de kleur Rosie Lee. Ik ben zelden zó enthousiast over een nagellak. Misschien omdat het mijn eerste glitternagellak is of gewoon omdat hij roze is. I don't know, but I love it!

zondag 20 maart 2011

Make-up for ever: Fel rode lippen; Durf jij het aan?

Rode lippen zijn klassiek, tijdloos en heel elegant. Heel mooi vind ik het altijd, jammer genoeg durft niet iedereen het aan. Vaak vinden mensen het too much. Jammer, want rode lippen staat bijna iedereen! Of je nu een hele donkere huid hebt of heel bleek bent, het kán. Maar, durf jij ook aan?

zaterdag 19 maart 2011

Budget TIP: Make-up organizer


Mijn stash groeit steeds meer, daarom ben ik altijd wel bezig met verschillende manieren waarop ik het kan opbergen. Bij de Action kwam ik deze make-up organizer tegen, ídéáál! Er past redelijk veel in, hij staat ook nog eens mooi en hij is geheel budget-proof!

vrijdag 18 maart 2011

Parfum v/d maand | maart 2011: YSL Parisienne eau de parfum

 
Vanaf vandaag zal ik maandelijks een 'parfum van de maand' artikel plaatsen. Ik gebruik zelden een parfum voor een langere tijd, ik houd nou eenmaal van afwisseling. De parfums waarnaar ik het meest grijp in mijn parfum stash komen deze artikelen. Zo kan je, ondanks dat er geen reviews komen, toch genieten van heerlijke parfums.

woensdag 16 maart 2011

Do's & Don'ts --> Foundation


Als je een parfumerie of drogist binnenkomt vind je veel verschillende soorten foundations. Duurdere en goedkopere, naturel en dekkend, glanzend en mat en een hele reeks aan kleuren. Maar welke past nu het beste bij jou? En waar moet je op letten bij het kopen van een foundation? Ik geef een aantal do’s & don’ts, wellicht dat het jou verder helpt bij je volgende aankoop.

dinsdag 15 maart 2011

Make-up blunders bij de sterren!


Sterren dragen vaak en veel make-up, voor shows, tijdens werk of op de rode loper.  Ze staan dus regelmatig in de schijnwerpers. Vaak hebben zij een make-up artist, maar soms doen zij het ook zelf. De meeste zien er vaak prachtig uit, om bij weg te kwijlen. Perfecte make-up, haar en kleding en tot in de puntjes verzorgd. Maar het kan niet altijd goed gaan, soms gaat het goed mis. Ik kwam deze foto’s tegen op het internet en kon mijn lach niet inhouden.

zaterdag 12 maart 2011

YOU'RE TAGGED: make-up tag!


Op een forum kwam ik een leuke tag tegen, die wil ik hier ook gaan doen. Het is een vragenlijst waarin ik antwoord geef op een aantal "beauty" vragen. Heel kort geef ik mijn mening wat ik het fijnst vind en ikzelf graag gebruik. Hierbij TAG ik iedereen. YOU'RE TAGGED!!!

vrijdag 11 maart 2011

Sephora - Magische nagellak remover

Ik draag echt bijna dagelijks nagellak, je zult mij dan ook zelden zonder zien. De laatste tijd heb ik echter veel te weinig tijd om het eraf te halen en daarna  opnieuw te lakken met een friss nieuw kleurtje. Maar rondlopen met gechipte nagellak kan écht niet! Dit magisch potje helpt mij op ieder moment alsnog mijn nagellak eraf te halen. Want zeg nou zelf, liever geen nagellak dan afgebladerde nagellak, toch?

woensdag 9 maart 2011

Nieuwe pagina: About me

Ik ben pas begonnen met bloggen en er staat dan ook niet echt veel over mij op de site. Het is natuurlijk altijd leuker de persoon achter de blog te zien. Vandaar dat ik er een pagina bij gemaakt heb. "About me". Hier kan je een stukje over mij en de site lezen én zien wie ik ben natuurlijk!

dinsdag 8 maart 2011

OPI guy meets gal-veston Texas collectie


O.P.I komt weer met een nieuwe lijn nagellakjes. Ditmaal met de Texas collectie. Dit is een uitgebreide lijn met verschillende soorten lakjes. Ook verschillende texturen, zoals de sorbet lakjes. Ik heb de felste kleur uit de collectie gekozen, de guy meets gal-veston. Een zomerse kleur waar ik gelijk heel vrolijk van word.

zondag 6 maart 2011

Chanel Rouge Coco Shine - Monte Carlo 62


Vele hebben hier op zitten wachten en het is dan eindelijk zover! De nieuwe lipsticks van Chanel liggen in de winkels. Deze glossy en glanzende lipsticks hebben veel weg van een dekkende lipgloss en heeft een chique verpakking. Ik was ook heel benieuwd naar de lipsticks en probeerde gelijk een mooi fel roze, de Monte Carlo 62. Klik verder voor mijn review en natuurlijk de foto's.

vrijdag 4 maart 2011

Catrice Floralista Duo Blush "As Lively As Ever"


De fleurige en kleurrijke collectie van Catrice is vanaf maart in de winkels te bewonderen. Ik heb gelijk het pronkstuk van de collectie te pakken, de duo blush met de naam ‘As Lively As Ever”. De roze en koraal kleurige blush is zonder enige shimmer of glitter die je een mooi fris blosje geeft!

woensdag 2 maart 2011

LUSH lemony flutter nagelriem verzorging


Een tijd geleden was ik bij Lush, waar ik zeer over te spreken was. Ik liet al zien dat ik ontzettend blij was met mijn bubblegum lipscrub, maar dit product is ook iets waar ik niet meer zonder kan. De Lush lemony flutter, een boterachtige crème voor je nagelriemen.