De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

maandag 28 februari 2011

Sephora prijzencircus maart 2011: 3 voor 10


Het is weer bijna zover! Het prijzencircus komt er weer aan. Sephora doet hier natuurlijk ook weer aan mee, net als ieder jaar. Ook dit jaar komen er weer veel leuke acties, maar het bekendst blijft toch de 3 voor 10 actie op Sephora make-up. En ja hoor, dit jaar wéééér! Het begint op 23 maart 2011 en om jullie voor te bereiden geef ik alvast wat tips!

zaterdag 26 februari 2011

Saturday thema: Moulin Rouge Make-up forever


Het is weer zaterdag, it's party time en tijd om alles uit de kast te halen. Leuke kleding aan en het make-up mag natuurlijk heftiger, véél heftiger! Ik heb mij helemaal kunnen uitleven op mijn twee mooie slachtoffertjes, Jamie & Jared. Heftige make-up met een vleugje Moulin Rouge met make-up forever. Klik verder voor de foto's.

vrijdag 25 februari 2011

Too Faced Look of Love spring 2011 collectie


Het is weer zovér! De nieuwe collectie van Too Faced ligt in de winkels. En die is zoals jullie van Too Faced gewend zijn mooi en heel schattig met een hoog dít-móét-ík-hébben gehalte! Dit keer staat het helemaal in teken van de liefde, met als toepasselijke naam de "Look of Love" collectie. Kijk mee en laat weten wat jij graag zou willen hebben.

donderdag 24 februari 2011

Oog make-up reiniging trekpleister


Aan het einde van de dag is het tijd voor het minst leuke beautyritueel. Het afhalen van je make-up. Maar ach, dat moet ook gebeuren. Voor mijn ogen gebruik ik momenteel deze oog make-up reiniging van de trekpleister. Hij valt zeker onder de categorie beauty on a budget, maar of hij dan ook goed is? dat zie je als je verder klikt!

woensdag 23 februari 2011

Manhatten water flash lipgloss

Op lipsticknews.nl staan vrij weinig lipproducten voor een blog met die naam. Daar moet verandering in komen. Ik heb weer een lipgloss gevonden die ik met jullie wil delen. Vooral de prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Wellicht kennen sommige van jullie dit merk nog niet, klik dan vooral verder!

dinsdag 22 februari 2011

New: Sephora Skincare


Ik ben echt een Sephora-junkie. I just love it! De hele winkel en de exclusieve merken, maar zeker ook het merk Sephora zelf. Nu hebben zij hun héle huidverzorgingslijn vernieuwd. Betere ingrediënten, mooiere verpakkingen. Je begrijpt wel dat ik dit móest uitproberen. Ik ben gelijk gaan winkelen om een aantal músthave te scoren. Binnenkort reviews daarover, maar nu eerst de hele collectie!

maandag 21 februari 2011

LUSH bubblegum lipscrub


Hou je van roze? snoepjes? en super zachte lippen? Dan is dit écht iets voor jou! Dit is een super zoete scrub van Lush met de toepasselijke naam "bubblegum"! klik verder voor mijn review.

zondag 20 februari 2011

TAG: The versatile blogger award


Van Sanaz van ashottofbeauty kreeg ik een paar dagen terug deze tag. Heel lief, dank je wel meid! Ik ga deze tag dus nu ook hier laten zien. Als je verder klikt kan je dus 7 random facts over mij lezen. Ik ben nog niet zo lang bezig met bloggen dus zo kan je mij toch even wat beter leren kennen. Ook tag ik drie andere bloggers!

vrijdag 18 februari 2011

Batiste BLUSH droog shampoo


In dit artikel kon je al zien dat ik de orginele batiste droogshampoo heel fijn vind en regelmatig gebruik. De orginele is inmiddels op, dus het werd tijd voor een nieuwe. Ik besloot BLUSH te proberen.

woensdag 16 februari 2011

MAC pressed blot powder

We gaan weer verder met mijn MAC aankoopjes. Nu is het de beurt aan de pressed blot powder. Een bijna transparante poeder waar je je foundation mee kan fixeren en je een matte finish kan geven. Ik heb hem in de kleur medium/dark en heb hem de laatste weken gebruikt - lees verder voor mijn review.

maandag 14 februari 2011

Extreme make-up picture's

I l-l-l-love extreme make-up! Het ziet er heel gaaf uit en je kan er veel inspiratie uit opdoen. Daarom wilde ik een aantal mooie inspiratie foto's laten zien die ik tegen ben gekomen. Heel extreem en met felle kleuren, just how I like it!

Kijk mee naar de prachtige foto's..

zaterdag 12 februari 2011

MAC tinted lip conditioner: Petting Pink


Nu weer een artikel over MAC, een product dat je in mijn shoplog je al eerder voorbij zag komen. Dit keer is het de tinted lip conditioner van MAC in de kleur Petting Pink. Dit is een verzorgende lippenbalsem in een potje die ook een heel mooi kleurtje aan je lippen geeft.

vrijdag 11 februari 2011

TAG: Favoriete producten

Het is weer tijd voor een tag. Dit wordt een lastige want nu moet ik echt kiezen. Kiezen tussen producten die ik het best en fijnst vind op dit moment in de verschillende categoriëen. Wat moet dat moet, dus ik ga écht een keuze maken. Klik verder om mijn keuzes van dit moment te bekijken.

donderdag 10 februari 2011

Benefit B.right radiance skin care

Het leuke Amerikaanse merk Benefit - dat bekend is door de leuke girly make-up - lanceert binnenkort een huidverzorgingslijn, genaamd Benefit B.right radiance skin care. De lijn is niet roze zoals we van Benefit gewend zijn, maar wel super schattig en apart. 

MAC lipstick Chatterbox + lipgloss Loud & Lovely

In het eerder gepubliceerde artikel: MAC shoplog kon je al lezen dat ik deze producten had aangeschaft. Ik hou van roze en ik hou niet van glitter in mijn lipstick of lipgloss. Bij de MAC viel mijn oog dan ook gelijk op deze twee, het is precies wat ik mooi vind en nam ze mee.

zaterdag 5 februari 2011

Organic olive oil haar masker

Dit product heet voluit Organic root stimulator olive oil replenishing pak, een hele mond vol dus! Het is een haar masker, een deep penetrating conditioner die je in je haar laat inwerken en daarna weer eruit wast. Het is hetzelfde merk dat ook de bekende Hair mayonaise verkoopt.

donderdag 3 februari 2011

MAC Brush cleanser


Zoals jullie eerder in een shoplog konden zien ben ik gaan winkelen bij de MAC en wilde ik wat dingen proberen. Een van die producten is de brush cleanser, een soort shampoo voor je penselen. Ik ben dit product vaak tegen gekomen en ben was er erg nieuwsgierig naar.

MAC shoplog

Na een drukke periode besloot ik dat het tijd was om eens te gaan shoppen, het was immers veel te lang geleden. Ik was altijd al nieuwsgierig naar MAC en had er veel over gelezen en kwam het vaak tegen. Maar eigenlijk had ik nog niets van MAC. Het werd eens tíjd!! Eergister ging ik langs bij de Pro Store in Amsterdam en heb ik mijn eerste MAC spulletjes gekocht!

dinsdag 1 februari 2011

WIN ACTIE! win een Manhatten make-up setje! GESLOTEN


Het is tijd voor een win-actie! Omdat de site nu al een paar weken online is! Yaay! En natuurlijk gewoon omdat win-acties leuk zijn. :D Meedoen is heel simpel, klik verder voor uitleg. En dan maak je kans op een nude lipgloss en primer van Manhatten. Doe jij ook mee?