De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

vrijdag 28 januari 2011

OPI - Shatter Katy Perry Collectie


OPI is al een poosje mijn favoriete nagellak merk, maar nu ben ik wel heel enthousiast over de nieuwste collectie. De Katy Perry collectie, de hele collectie is wel leuk, maar het gaat voornamelijk om de Shatter. Dit is een zwarte matte nagellak die je als top coat over een andere nagellak heen lakt. Na het lakken droogt hij meteen op en "krimpt" hij. Het resultaat is echt Ge-wel-dig!

donderdag 27 januari 2011

Budget TIP: Catrice - allround Concealer


Niet iedereen geeft natuurlijk even veel uit aan make-up of bepaalde producten. Wil je niet zoveel uitgeven, maar toch een goed product? Dan heb ik een goede budget tip voor jullie; De Catrice allround concealer. Dit is een concealer palletje met 5 kleuren van goede kwaliteit.

woensdag 26 januari 2011

Too Faced - large powder pouf brush


In de collectie van Too Faced 2010 zat ook een geweldig girly penseel. Ik heb hier al eerder over geschreven en vind hem hé-lé-máál geweldig!

De penseel is apart en heel meisjesachtig door het roze en natuurlijk het schattige strikje dat eromheen zit.

Ik heb hem sindskort en ik kan nu al niet meer zonder dit ontzettend zachte penseel.

dinsdag 25 januari 2011

Witte nagellak + witte nagels on Celeberties!


Witte nagellak wordt veel gebruikt, maar dan wel alleen het tipje van je nagels om een french manicure mee te creëren. Maar witte nagels is een echte trend geworden. Heel je nagels wit, voor een chique en stijlvol resultaat. Veel sterren waren je al voor. Kijk mee voor de foto's..

zondag 23 januari 2011

Make-up for ever - Spring 2011

Het franse visagisten merk make-up for ever komt voor Spring 2011 weer met een geweldig schattige collectie, Très Vichy. Heel lievelijk met een geruite strikje en mooie frisse kleuren.


zaterdag 22 januari 2011

Batiste - Droog shampoo

Mooi haar is het halve werk, daarom moet je er goed voor zorgen. Maar je haar elke dag wassen is lang niet zo goed als veel mensen denken. Je kan het beter een paar dagen laten "rusten".

Om te voorkomen dat het in die situaties - dus tussen 2 wasbeurten in - je haar vettig wordt is er de droog shampoo. Dit is een manier om je haren te "wassen" zonder dat je daarvoor water nodig hebt. Het is een spray met een soort van poeder die je haar opfrist, van geur ontdoet en minder vet maakt.

vrijdag 21 januari 2011

Chanel - Pulsion 547





Weer zo'n geweldige kleur van Chanel, in een felle hot pink/fuchsia kleurtje! Uit de kerstcollectie van Chanel, de tentation de Chanel, de 547 PULSION!!

vrijdag 14 januari 2011

Wishlist 01-'11


Beautyshoppen is echt een grote hobby van mij, ik kan er geen genoeg van krijgen. Er zijn altijd wel weer producten die ik heel graag wil. De producten in mijn wishlists zijn iets moeilijker te krijgen vaak, waardoor je eigenlijk alleen maar hebberiger wordt. Ik hoop dan ook binnenkort mijn stash uit te kunnen breiden met deze producten.

donderdag 13 januari 2011

Lancome - Teint Miracle Foundation


De Teint Miracle is de nieuwste foundation van Lancome. 10 jaar onderzoek en 7 patenten later is dit geweldig product - met Julia Roberts als hét gezicht van de campange - eindelijk een feit. Dit unieke foundation creëert een transparant maar egaal resultaat met een natuurlijke lichtreflectie.

Ik heb dit product getest in de kleur 03-Beige Diaphane - lees verder voor de review!

Clinique - high impact curling mascara


In dit artikel hadden jullie deze mascara al voorbij zien komen. Hij verdient zeker zijn plaats in het rijtje met mijn favorieten. De high impact curling mascara van Clinique. Deze mascara is anders dan andere mascara's en dat merk je direct.

De mascara geeft lengte, een krul, volume én je kan het aan het einde van de dag verwijderen met warm water. Klinkt ideaal dus!


Klik verder voor mijn review!


dinsdag 11 januari 2011

Favoriete 10 beauty producten van 2010!



Het is zover! 2010 is geindigd en heeft plaats gemaakt voor 2011. Dat hebben wij uitbundig gevierd met z´n allen. Iedereen wens ik dan ook nog een Gelukkig Nieuwjaar toe.

Aan het eind van het jaar is er altijd een momentje dat je terug gaat kijken. Dat ga ik ook doen - op het gebied van beauty natuurlijk! Ik laat jullie mijn favorieten van 2010 zien - dit zijn producten waar ik in dit jaar niet zonder kon en ik heel vaak gebruik.

Kijk mee...