donderdag 27 januari 2011

Budget tip: Catrice - allround Concealer


Niet iedereen geeft natuurlijk even veel uit aan make-up of bepaalde producten. Wil je niet zoveel uitgeven, maar toch een goed product? Dan heb ik een goede budget tip voor jullie; De Catrice allround concealer. Dit is een concealer palletje met 5 kleuren van goede kwaliteit.


Je kunt concealer voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Je kunt het gebruiken voor plekjes of puistjes in het gezicht om je huid te egaliseren, roodheden in het gezicht of langs de neus of voor donkere kringen onder de ogen.
Maar je kunt het oog gebruiken om je wenkbrauwen of liplijn er strakker uit te laten zien.

Het palletje van catrice is heel handig omdat er 5 kleuren in zitten en daardoor zitten er voor veel mensen wel de juiste kleur in. Er zitten 3 'beige' kleuren in, de eerste is heel erg licht, de tweede een medium kleur met een gele ondertoon en de derde is een donkere kleur. Je kan deze kleuren voor zowel onder je ogen gebruiken als in de rest van je gezicht en over de roze of groene heen. Ook kan je de kleuren makkelijk mengen als jouw kleur er niet tussen zit.

De roze is bedoeld om donkere kringen onder je ogen te camoufleren en de groene om roodheden in het gezicht te neutraliseren. Je brengt de concealer dan aan over de donkeren kringen of rode plekjes en daar overheen doe je dan een 'beige' kleur. Ook kan je er voor kiezen en foundation eroverheen aan te brengen, maar dit hoeft natuurlijk niet.

Swatches
Omdat de concealer zo creamy is, is het wel belangrijk dat je er even een klein beetje poeder overheen aanbrengt. Dat voorkomt dat de concealer in de lijntjes gaat zitten en zorgt ervoor dat het langer blijft zitten.

Ik vind dit een hele fijne concealer, de prijs kwaliteit verhouding is heel erg goed. Je doet ook redelijk lang met de concealer omdat je per keer maar een klein beetje gebruikt. Hij is niet super dekkend, maar het geeft wel genoeg dekking. Ik gebruik hem zelf het meest onder mijn ogen en daar werkt hij gewoon prima voor, ik ben erg tevreden met deze concealer. Ik raad het jullie dan ook zeker aan. Ik vind dit een echte must-have voor in je stash.


En voor de prijs hoef je het zeker ook niet te laten, want dit palletje is voor € 2,79 te koop bij de Kruidvat en Trekpleister.

6 reacties:

Kelly zei

Hee! Ik zag je reactie op mijn blog! Ik ben je gaan volgen ;)

Ik ken dit product helemaal niet, maar je hebt mij toch wel nieuwsgierig gemaakt! Als ik een keer in de kruidvat loop, dan neem ik hem mee! Thanks voor het artikel!

Maya zei

@ Kelly

Heey Kelly, ik heb jouw blog inderdaad ook bekeken, zag er mooi uit. ;)

Super leuk dat je mij volgt :D

Deb zei

Goeie swatches!

Girl Abroad zei

Ik gebruik eigenlijk nooit concealer.

Kelly zei

Deze is echt heel fijn vind ik!

Maya zei

@Deb

Dankje! ;)


@Girl Abroad

Dan is dit misschien een goeie om een keer uit te proberen. ;)

Een reactie plaatsen