zaterdag 22 januari 2011

Batiste - Droog shampoo

Mooi haar is het halve werk, daarom moet je er goed voor zorgen. Maar je haar elke dag wassen is lang niet zo goed als veel mensen denken. Je kan het beter een paar dagen laten "rusten".

Om te voorkomen dat het in die situaties - dus tussen 2 wasbeurten in - je haar vettig wordt is er de droog shampoo. Dit is een manier om je haren te "wassen" zonder dat je daarvoor water nodig hebt. Het is een spray met een soort van poeder die je haar opfrist, van geur ontdoet en minder vet maakt.


Dit is weer echt zo een product waar ik heel blij mee ben omdat mijn haar best snel vettig wordt en al helemaal op de dagen dat ik de stijltang heb gebruikt. Dit werkt dan ook echt goed bij mij. Ook moet ik zeggen dat hij best aangenaam ruikt, dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht.

Het is heel simpel, je sprayt het in je haar en kamt het uit, en je merkt direct verschil. Je moet alleen niet schrikken van de kleur, je haar wordt best wel wit. Dit is na het kammen als het goed is helemaal verdwenen. Hierdoor lijkt het ook alsof je haar een stuk meer volume heeft.


Dit is de orginal - die kan je bij de Kruidvat halen - maar ik ben op het internet ook andere varianten tegen gekomen zoals een speciaal voor zwart haar, blush, diva en tropical.

0 reacties:

Een reactie plaatsen