donderdag 13 januari 2011

Lancome - Teint Miracle Foundation


De Teint Miracle is de nieuwste foundation van Lancome. 10 jaar onderzoek en 7 patenten later is dit geweldig product - met Julia Roberts als hét gezicht van de campange - eindelijk een feit. Dit unieke foundation creëert een transparant maar egaal resultaat met een natuurlijke lichtreflectie.

Ik heb dit product getest in de kleur 03-Beige Diaphane - lees verder voor de review!


Dit is een olie-vrije foundation met een SPF 15 en een lichtreflectie technologie die je een egaler en frisser resultaat geven. Het product is voor alle huidtypen, voor een vette huid is hij ideaal omdat hij geheel olievrij is (even afpoederen is dan wel nodig om glimmen te voorkomen). Hij heeft ook hydraterende ingredienten wat een goede bijkomstigheid is voor een droge of vochtarme huid.

De textuur is heel erg licht en vloeibaar, dit zorg ervoor dat hij heel erg makkelijk uitsmeerbaar is en licht en zacht aanvoelt op het gezicht. Ik hou van transparante natuurlijke foundations, dus ik ben al direct een fan van dit product. Op het gezicht zie je dat je direct een "glow" krijgt en het licht dus mooi weerkaatst wordt. Hij is niet heel erg dekkend en absoluut ook niet mat. Als je je gezicht afpoedert blijft de foundation ook de hele dag netjes zitten.


De foundation zit ook in een mooie glazen flesje, dit is tot nu toe het mooiste flesje van lancome. Daarnaast is het natuurlijk ook veel hygienischer dan uit een potje waar je met je vingers in zou moeten. Je hebt 1 á 2 pompjes nodig voor je hele gezicht, hij is dus best zuinig in gebruik.

Dus als je opzoek bent naar een natuurlijke, transparante foundation die je een mooie glow geeft, is dit product ideaal. Ze zijn er niet in veel kleuren dat is wel een nadeel, maar verder ben ik hier erg tevreden mee.

De Teint Miracle is te koop voor 38 euro bij de betere parfumerieën .

0 reacties:

Een reactie plaatsen