donderdag 13 januari 2011

Clinique - high impact curling mascara


In dit artikel hadden jullie deze mascara al voorbij zien komen. Hij verdient zeker zijn plaats in het rijtje met mijn favorieten. De high impact curling mascara van Clinique. Deze mascara is anders dan andere mascara's en dat merk je direct.

De mascara geeft lengte, een krul, volume én je kan het aan het einde van de dag verwijderen met warm water. Klinkt ideaal dus!


Klik verder voor mijn review!



 
 Dit is een mascara die ik elke dag gebruik en waar ik absoluut niet zonder kan. De mascara zorgt ervoor dat mijn wimpers enorm verlengt worden en voorziet van een mooie krul. Ook geeft hij een beetje volume. Je hebt dus geen wimper krul tang meer nodig.

De vezels die in de mascara zitten drogen op, waardoor de vezels samentrekken en zo een krul creëren. Dit zorgt voor een mooie krul, maar ook dat de mascara wat hard wordt. Dit is opzich niet zo een probleem - ik heb daar zelf niet zo een last van - alleen het nadeel daarvan is dat je het niet bij kunt werken als het eenmaal gedroogd is.

Verder is het natuurlijk geweldig dat je de mascara aan het einde van de dag kunt verwijderen met warm water. Het verwijderen gaat dan ook een stuk makkelijker dan een gewone mascara, je krijgt geen vegen of vlekken. Perfect voor meiden zoals ik, die er een hekel aan hebben om aan het einde van de dag hun make-up eraf te halen. Bij het verwijderen kun je zo met je vingers en warm water de "hulsjes" om je wimpers eraf schuiven. Daarnaast is hij zelfs waterproof tot 38 graden, een ideale combinatie natuurlijk. Deze informatie staat alleen helaas niet op de verpakking, maar wel op het meubel in de winkel.



De mascara is dus zeker een aanrader en is verkrijgbaar bij alle offïciele verkooppunten van Clinique voor 20 euro.

1 reacties:

Anoniem zei

Ik heb hem ook en ben er ook verliefd op idd :)

Een reactie plaatsen