vrijdag 28 januari 2011

OPI - Shatter Katy Perry Collectie


OPI is al een poosje mijn favoriete nagellak merk, maar nu ben ik wel heel enthousiast over de nieuwste collectie. De Katy Perry collectie, de hele collectie is wel leuk, maar het gaat voornamelijk om de Shatter. Dit is een zwarte matte nagellak die je als top coat over een andere nagellak heen lakt. Na het lakken droogt hij meteen op en "krimpt" hij. Het resultaat is echt Ge-wel-dig!


Ik heb als basis eerst een witte nagellak aangebracht, de Alpine snow, te zien in dit artikel. Daaroverheen heb ik de shatter aangebracht. De basis lak moet echt helemaal droog zijn voordat je de shatter aanbrengt. Dit moet in één keer, met één laagje. Hij droogt vrijwel direct en dan zie je het resultaat.

Als je het wat dikker aanbrengt krijg je 'grotere' shatters en bij een dun laagje krijg je 'kleinere' shatters. Je kan ook zien dat geen één nagel hetzelfde resultaat geeft.

Je kan eventueel nog een glanzende top coat aanbrengen voor een mooie glanzende finish, want van zichzelf is de shatter mat. Op de foto's heb ik geen top coat aangebracht.


De Katy Perry collectie is vanaf januari te koop. De eerste 2 maanden is hij exclusief bij Sephora te koop voor E 13,95 p.s.

0 reacties:

Een reactie plaatsen