dinsdag 15 maart 2011

Make-up blunders bij de sterren!


Sterren dragen vaak en veel make-up, voor shows, tijdens werk of op de rode loper.  Ze staan dus regelmatig in de schijnwerpers. Vaak hebben zij een make-up artist, maar soms doen zij het ook zelf. De meeste zien er vaak prachtig uit, om bij weg te kwijlen. Perfecte make-up, haar en kleding en tot in de puntjes verzorgd. Maar het kan niet altijd goed gaan, soms gaat het goed mis. Ik kwam deze foto’s tegen op het internet en kon mijn lach niet inhouden.

Het grappige is dat zij het zelf niet door hebben. Zij denken er beeldig op te staan en poseren zwoel voor de camera. If they only knew! Zij zullen deze foto’s dan ook met enige schaamte terug zien, vermoed ik. Maar goed, voor ons is dit natuurlijk erg vermakelijk! Ook erg leerzaam natuurlijk, kijk mee naar de foto’s hoe het absoluut niet moet! J

Witte poeder is vaak de boosdoener. Dit wordt door visagisten vaak gebruikt om af te poederen zodat je make-up langer blijft zitten en om glimmen te voorkomen. Ook wordt het onder je ogen aangebracht om fall out te voorkomen, oogschaduw dat onder je ogen valt. Verder nog om je concealer te setten en het gedeelte onder de ogen lichter te doen lijken. In alle gevallen is het de bedoeling dat je het er weer vanaf veegt met je penseel en dat het niet meer zichtbaar is. Dit is het gedeelte dat nog wel eens wordt vergeten.





Verder is een verkeerde kleur foundation ook een veel gemaakte fout en echt not done. In het geval van Beyonce een te lichte foundation die haar een grijze gloed geeft. Maar te donker komt eigenlijk nog vaker voor. Ook Kim Kardashian ziet er niet echt flatteus uit, zij ziet er bijna altijd perfect uit met mooie make-up. Maar hier is het niet helemaal goed gegaan.



Tot slot krijgen we Christina Aguilera, aan wie ik een heel artikel had kunnen wijden. Zij maakt opvallend veel make-up blunders, waarvan ik er een heb uitgezocht. Hier draagt zij veel te veel make-up, wat bijna alle artiesten wel hebben. Maar de hoeveelheid make-up in combinatie met de felle kleuren en de harde krullen, geen succes!


Zo zie je maar weer, het zijn ook maar mensen die fouten maken en af en toe voorschut staan. Zij zijn dus helemaal niet zo perfect als de glamour bladen en de TV ons soms doet geloven. Als ik een tip zou mogen geven aan de sterren en aan jullie is dat wel; ben je klaar? Kijk dan even in de spiegel! ;)

Heb jij een keer een soortgelijk make-up blunder gemaakt?

2 reacties:

Bianccc zei

wahahaha :P
die van Drew Berrymore is wel heel extreme :P

liefsbianca

Martina zei

hahaha idd drew is echt alsof ze de poederpuff in haar gezicht heeft geduwd.. :p

Een reactie plaatsen