vrijdag 4 maart 2011

Catrice Floralista Duo Blush "As Lively As Ever"


De fleurige en kleurrijke collectie van Catrice is vanaf maart in de winkels te bewonderen. Ik heb gelijk het pronkstuk van de collectie te pakken, de duo blush met de naam ‘As Lively As Ever”. De roze en koraal kleurige blush is zonder enige shimmer of glitter die je een mooi fris blosje geeft!


Normaliter schrijf ik niet zoveel over Catrice of Essence omdat menig blog daar al veel over schrijft. Maar soms maak ik een uitzondering, vaak voor limited edition's of gewoon hele fijne producten. Dit product is beide! Het is een limited edtion uit de Floralista collectie die deze maand uitkomt en hij is gewoon heel fijn in gebruik en natuurlijk mooi om te zien!


Deze blush is roze en koraal kleurig. Hij bevat geen shimmer of glitter, hij is dus helemaal mat. Het pigment is echt goed, hij geeft veel kleur af.


Ik vind de kleuren echt heel mooi. Hij staat mooi fris en zomers, ideaal voor de lente en zomer die eraan komen. Je kan de kleuren apart gebruiken of je kan ze mixen. Hij is ook vrij groot, je kan er dan ook heel lang mee doen. Ook de verpakking is heel mooi. Hij is vierkant en geheel doorzichtig, zoals je dat ook bij de mono oogschaduws ziet. Deze is alleen groter en heeft mooie decoratieve bloemen op de voorkant. Het ziet er helemaal niet cheap uit!


De limited edition blush van Catrice is verkrijgbaar bij de kruidvat en de Trekpleister voor €3,99.

5 reacties:

Evelien ♥ OhFashion.nl zei

Mooie foto's, en wat een leuke review. Het lijkt mij een erg mooie blush, ga 'm ook zeker kopen!

Bianccc zei

Super mooie blush !
ik baal er van dat ze hier nooit met nieuwe collecties komen dus kan hem niet bewonderen :(

liefss x

Suz zei

die blush wil ik ook!

Silvia zei

Super mooie foto´s! :D

Asmae zei

Mooie blush!

Een reactie plaatsen