maandag 21 februari 2011

LUSH bubblegum lipscrub


Hou je van roze? snoepjes? en super zachte lippen? Dan is dit écht iets voor jou! Dit is een super zoete scrub van Lush met de toepasselijke naam "bubblegum"! klik verder voor mijn review.

 

Natuurlijk kende ik Lush al, maar had er eigenlijk niet eerder iets gekocht. Zo enthousiast werd ik er niet van dus liep er vaak voorbij. Een poosje terug was ik aan het winkelen in Amsterdam en besloot eens te kijken of zij iets leuks hadden. Sindsdien ben ik FAN!

Zij hebben zulke leuke producten ik kon er wel uren blijven! Ik heb uiteindelijk twee producten gekozen om te kijken of ze ook echt fijn zijn. Helaas heb ik geen bad, dus moest ik al die schattige badproducten aan mij voorbij laten gaan. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de bubblegum lipscrub en de lemony flutter, daar komt later een review over.


De scrub is heel zoet en je proeft hem ook echt gewoon. Je hoeft maar een beetje te gebruiken en daar kun je dan je lippen mee scrubben. Je wast het er daarna weer vanaf en klaar ben je. De scrub is met de hand gemaakt en er zit suiker en jojoba olie in. Het potje zit echt helemaal vol en bevat 25 gram.



Deze scrub is echt súper! Hij maakt je lippen echt heel zacht en je lippen voelen heel glad aan. Daardoor heb je geen velletjes meer en je lipgloss en lipstick gaat er veel mooier uitzien. Je hebt immers een beter basis. Je kan de scrub 2x in de week gebruiken. Ik gebruik de scrub het vaakst s'avonds en daarna een verzorgende balsem zodat hij de hele nacht goed kan intrekken. Mijn lippen voelen de volgende ochtend dan heel verzorgd en zacht aan! I love it!


Je kan op de onderkant heel handig zien tot hoelang de scrub houdbaar is en wanneer hij gemaakt is. Deze is gemaakt op 1/12/2010 en moet gebruikt worden vóór 01/02/2012. Je kan er dus heel lang mee doen.

De bubblegum scrub is in de Lush winkels verkrijgbaar voor € 8,95.

5 reacties:

Madelon zei

Dat klinkt heerlijk!

Bianccc zei

Deze lijkt me idd super fijn !
en zooo leuk roze !

liefss x

Martina zei

oehhh I like it!
hehe, er staat ook op door wie de scrub gemaakt is! :)

Beautista zei

Ik heb al meerdere reviews over dit product gelezen, het lijkt me echt heel fijn. Alleen jammer dat deze winkel zo ver weg is voor mij!
x

Floor / Marjolein zei

Aah, zoiets wil ik echt al héél lang! ;) Klinkt ook erg fijn, alleen is hier geen winkel in de buurt ;(

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...