dinsdag 8 maart 2011

OPI guy meets gal-veston Texas collectie


O.P.I komt weer met een nieuwe lijn nagellakjes. Ditmaal met de Texas collectie. Dit is een uitgebreide lijn met verschillende soorten lakjes. Ook verschillende texturen, zoals de sorbet lakjes. Ik heb de felste kleur uit de collectie gekozen, de guy meets gal-veston. Een zomerse kleur waar ik gelijk heel vrolijk van word.


Het is een mix tussen fel roze en koraal, mijn twee lievelings kleuren. Het is heel mooi fel en alhoewel ik veel roze lakjes heb, heb ik geen kleur die hetzelfde is als deze.

De textuur is ook  apart, het is een sorbet lakje zoals ik al zei. Een hele vloeibare lak die bij het eerst laagje heel transparant is. Maar laat je hierdoor niet afschrikken, bij het tweede laagje zie je al eigenlijk een prima dekking. Je kan voor meer dekking eventueel meerdere laagje aanbrengen. Ik heb op de foto’s 2 laagjes aangebracht, je ziet nog wel heel lichtjes de streep van mijn nagels. Als je dit niet wil kan je meer laagjes aanbrengen.



Het ziet er heel fris en “luchtig”  uit, misschien een beetje een aparte verwoording, maar het is minder “zwaar” dan een creamy lakje. Ideaal voor een frisse en kleurrijke look in de zomer.


Hij heeft geen shimmer of glitter erin zitten, maar wel een hele mooi glans. Je kunt er mooi egaal mee lakken en hij is net als al de andere OPI lakjes voorzien van het ProWide technologie om makkelijker te lakken. De kleur is heel opvallend, ik blijf er de heletijd naar kijken. In de zon is de glans ook heel mooi.

Alle OPI lakjes zijn 13,95 euro per stuk en o.a. verkrijgbaar bij Sephora, MOOI parfumerie en verschillende nagelsalons.

1 reacties:

Helen zei

Wauw! Mooie kleur

Een reactie plaatsen