De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

donderdag 30 juni 2011

Chanel Lagons oogschaduw (Les 4 ombres)

By Jamie:

Ik hou eigenlijk helemaal niet van oogschaduw. Helaas voor mij ben ik ontzettend fan van Chanel, de maker van (in mijn ogen) prachtige paletjes. Een daarvan is Lagons, een limited edition uit de voorjaarscollectie.

dinsdag 28 juni 2011

Nails of the day: Crackle tip


Eerder zag je al een NOTD, deze zal nu ongeveer één keer in de week verschijnen. Soms gewoon met een kleur die ik mooi vind, soms met wat extra's zoals deze. De crackle tip. Kijk mee naar de foto's.

maandag 27 juni 2011

Meer dan 3x aangeschafte beautyproducten.....


Als écht beautyliefhebber wil je natuurlijk zoveel mogelijk producten uitproberen, er komen steeds weer nieuwe collecties uit met nieuwe producten die je moét uitproberen. Ik heb dat natuurlijk ook! Ik probeer, test gebruik bijna wekelijks wel nieuwe producten. Toch ontdekte ik laatst dat ik sommige producten toch wel weer opnieuw koop, soms zelf voor de derde keer. In dit artikel laat ik jullie de producten zien die ik voor de derde keer opnieuw gekocht heb.

zaterdag 25 juni 2011

Yes To Carotts! Bodybutter


De zomer komt er weer aan, de bikini’s gaan binnenkort weer uit de kast & iedereen maakt zich klaar voor de zomer. Met deze fijne bodybutter van Yes To Carrots kan iedereen zich zomerklaar maken, en zich verzorgen na een dagje strand!

vrijdag 24 juni 2011

Jamie stelt zich voor.....


Zoals jullie al eerder hebben gelezen, komen er twee gastbloggers bij op Lipsticknews, en ik ben daar een van. Omdat ik een nieuw gezicht ben, stel ik mezelf eerst even voor, zodat jullie mij alvast een beetje leren kennen

donderdag 23 juni 2011

Make Up Forever Aqua Liner Stays on Forever


Miss Maya heeft jullie van de week al een aantal tips gegeven via leuke youtube video’s hoe je een eyeliner kan aanbrengen. Dan heb ik een geweldige aanvulling daarop. Het is ideaal voor dames die niet zonder eyeliner kunnen en ook daadwerkelijk elke dag eyeliner gebruiken of toch nog veel moeite hebben om aan te brengen. Dan is dit echt een aanrader om uit te proberen en  aan te schaffen. Want ik kan je garanderen dat het de hele dag lang blijft zitten.

dinsdag 21 juni 2011

Eyeliner tutorials


Een mooie eyeliner zetten met een vloeibare eyeliner is toch wel een van de moeilijkste dingen wat make-up betreft. Want waar begin je? Hoe krijg je een strakke lijn? En hoe maak je een punt aan het einde van je lijn? Ik heb een aantal YouTube filmpjes opgezocht die dit perfect laten zien. Ikzelf draag bijna dagelijks eyeliner met roze lipstick, dat is een beetje mijn signature look geworden (hier zal ik later een artikel over plaatsen). Nu kun je de vaardigheden al onder de knie krijgen door deze YouTube guru's, maar de hoofdregel blijft: oefening baart kunst! :-D

maandag 20 juni 2011

Hello Kitty Collectie by H&M

Iedereen kent het wel: de schattige Hello Hitty collectie van H&M. Ze hebben allerlei beautyproducten in nagellakjes, bodylotions, lippenbalsems en glossjes, bodysprays, oogschaduws en nog veel meer. Iedere keer komt er ook een nieuwe collectie. Ik laat in dit artikel mijn favoriete Hello Kitty producten zien.

zaterdag 18 juni 2011

TIP: Bloggeroverzicht ILFN



Ik ben altijd wel opzoek naar leuke blogs. Voornamelijk beautyblog, maar ik kan op z'n tijd ook uren naar fashionblogs kijken en genieten van de mooie foto's. Maar soms zie je door het bomen het bos niet meer of ben je gewoon opzoek naar nieuw vers talent. ILFN heeft daar iets leuks op bedacht. Het bloggeroverzicht, een lijst waar leuke beauty- & fashionblogs op staan. Dus houd je van beauty en/of fashion klik dan zeker hier onder om naar het bloggeroverzicht te gaan. Enjoy!

Nails of the Day: Chanel - Dragon 475

Als je mij en dag van te voren vraag wat ik aan ga trekken de volgende dag, krijg je altijd hetzelfde antwoord: nog géén idee! Wel zal het vast iets met zwart zijn, want dat draag ik heel vaak, haha. Des te meer reden voor extra kleur op mijn nagels. Want al zou je mij dezelfde vraag stellen over mijn nagels, dan kan ik je precies vertellen met welke kleur ik mijn nagels ga lakken. Tja, je bent een beautylover of je bent het niet!

vrijdag 17 juni 2011

Currently loving: Karl Lagerfield Coca Cola light


Karl Lagerfield did it again! De desinger van o.a. mijn lievelingsmerk Chanel brengt weer design flesje uit voor Coca Cola. Natuurlijk ook dit weer in een light variant, dit maakt de flesjes des te meer geliefd bij menig fashionista. Maar bovenal zijn de flesjes gewoon super schattig!

donderdag 16 juni 2011

Welcome the new: Gastbloggers


Zoals jullie vast hebben gemerkt is het de laatste wat rustiger op Lipsticknews.nl. Ik heb het de laatste tijd toch iets drukker gekregen met school, werk, stage etc. Om jullie toch je dagelijkse portie beauty te kunnen geven heb ik gezocht naar twee geschikte gastbloggers. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij twee personen die je al eerder op mijn blog bent tegengekomen. Jared & Jamie!

woensdag 15 juni 2011

Kneipp Shampoo en Conditioner


We kennen allemaal de heerlijk body en douche producten van Kneipp. Nu zijn ze helemaal niet meer uit de badkamer weg te denken nadat ze deze shampoo's en conditioner's hebben uitgebracht. Een complete lijn voor verschillende haartype en stuk voor stuk een héérlijke geur.

dinsdag 14 juni 2011

TAG: Show your Screen


Van Evelien kreeg ik een paar dagen terug deze tag (Thanks girl!). Het is een tag waarbij je je achtergrond van je laptop laat zien en daarna een paar andere bloggers tagged. Leuk!

maandag 13 juni 2011

Dior Gris Montange nagellak


Het is zomer. Veel meiden grijpen dan gelijk naar een zomers nagellakje. Ik ook, vooral roze, geel en rood zijn kleuren die je vaak op mijn nagels kan spotten. Maar er zijn ook nog zoveel donkere kleuren die prima in de zomer gedragen kunnen worden, zoals de 'Gris Montange' van Dior. Laat weten wat jij vindt en klik verder om foto's te zien van dit apart kleurtje.

zaterdag 11 juni 2011

Chanel Mimosa 577


Daar is hij dan eindelijk. De nieuwste kleur van Chanel, MIMOSA! Je kon dit lakje al een poos geleden spotten op mijn blog over gele nagellakjes, later ook in mijn wishlist en bij mijn favorieten van mei. Het is dus duidelijk een favoriet die ik al een poosje graag wil. Nu is het dan eindelijk tijd voor de foto's.

woensdag 8 juni 2011

Do's & Don'ts: Bronzer

Het wordt weer warm en de bronzing poeders mogen weer uit de kast gehaald worden. Een sunkissed glow met een mooi kleurtje is een must in de zomer. Maar er zijn zoveel verschillende soorten en kleuren bronzing poeder, welke moet je kiezen? En waar moet je op letten?

zondag 5 juni 2011

Parfum vd maand MEI 2011 - Chanel Chance eau Tendre


Chanel Chance eau Tendre. Dát is zo'n lekkere geur! Chanel staat bekend om de wat zwaardere geuren, denk aan Chanel 5 en Coco. Dat is niet echt mijn ding, ik houd meer van zoetere en bloemerige geuren. Deze is ook lekker zoet en bloemig en totaal niet zwaar. Heerlijk voor in de zomer. Daarom is dit mijn favoriete geur voor de maand mei, om lekker in de zomerstemmig te komen.

zaterdag 4 juni 2011

Catrice Ultimate Shine Lipstick


Lipsticks zijn mijn lievelings beauty producten. Je kunt er nooit genoeg van hebben. Wel ben ik heel kieskeurig wat lipproducten betreft. Het moet een mooie kleur zijn, een mooie finish hebben, hij moet fijn smeren én een mooie verpakking hebben. De lipsticks van Catrice zijn pas vernieuwd en velen zijn er over te spreken. Ik heb de kleur Berry Pink #150 gekocht, ik ben benieuwd of hij aan mijn eisen voldoet.

vrijdag 3 juni 2011

Nail-art: Lieveheersbeestje


Lieveheersbeestjes op je nagels? Ja ja, het kan! Met deze simpele nail-art heb je in no-time schattige lieveheersbeestjes nagels. Haha, dat wil toch iedereen? Ik in ieder geval wel!

donderdag 2 juni 2011

Favorieten van de maand: Mei 2011


De maand mei is voorbij dus is het weer tijd voor de favorieten beauty producten van de afgelopen maand. Deze maand stond helemaal in het teken van make-up en nagellak. Ik heb altijd wel iets waar ik mij onbewust een beetje op richt. Momenteel is dat nagellak, maar dat komt waarschijnlijk ook omdat mijn nagels langer en sterker zijn geworden. Dát maakt lakken nóg leuker!