zaterdag 25 juni 2011

Yes To Carotts! Bodybutter


De zomer komt er weer aan, de bikini’s gaan binnenkort weer uit de kast & iedereen maakt zich klaar voor de zomer. Met deze fijne bodybutter van Yes To Carrots kan iedereen zich zomerklaar maken, en zich verzorgen na een dagje strand!

Wat zegt YTC zelf?
“Heb je last van een hele droge huid en geen idee hoe je die gehydrateerd moet houden? Je zult springen van blijdschap zodra je C Through the Dry Spell Deliciously Rich body butter probeert! We hebben de antioxiderende kracht van organisch wortelsap gecombineerd met shea butter, rijk aan vitamines A en E, om je huid een prachtig rijk hydraterend effect te geven”



 
Het product.
Dit is een hele fijne, volle bodybutter op basis van wortelextract. In de winter is hij heerlijk voedend voor een droge huid, en in de zomer kan je hem perfect gebruiken als verzorging na een dagje zon, zee en strand. Het product heeft een hele aangename geur die niet overheerst. Zoals je op de swatch kunt zien is het product vol van structuur, maar het smeert heel makkelijk uit. Het fijne hieraan is, dat de huid lange tijd zacht en gevoed voelt.





Mijn oordeel.
Ik gebruik dit product al heel erg lang en ben er dan ook heel erg tevreden over. Het is erg voedend, voelt niet vet aan en doet ook wat beloofd wordt. Hoewel ik het springen van blijdschap even heb overgeslagen…

Voor/nadelen:
­+ Niet duur, namelijk €9,95 voor 250 ml.
+ Ook geschikt voor de gevoelige huid.
+ Geen overheersende geur.

- Moeilijk te krijgen. Bijvoorbeeld bij Sephora en de Tuinen.

5 reacties:

Deb zei

Klinkt goed! Deze wil ik zeker uitproberen...maar eerst moet ik me nog even door wat potten body butter zien te werken ;-)

Silvia zei

Deze lijkt me echt heerlijk

Wendy zei

Leuk geschreven. Ik ga die een keer uitproberen :)

Jamie zei

@ Deb: Haha, dat wordt hard smeren in de zomer!
@ Wendy: Dankjewel! Het is zeker een aanrader :).

Asmae zei

Lijkt me een fijn product. Ik ga het misschien een keer uitproberen. <3

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...