donderdag 2 juni 2011

Favorieten van de maand: Mei 2011


De maand mei is voorbij dus is het weer tijd voor de favorieten beauty producten van de afgelopen maand. Deze maand stond helemaal in het teken van make-up en nagellak. Ik heb altijd wel iets waar ik mij onbewust een beetje op richt. Momenteel is dat nagellak, maar dat komt waarschijnlijk ook omdat mijn nagels langer en sterker zijn geworden. Dát maakt lakken nóg leuker!



Het zijn er weer tien. Tien producten die ik deze maand aangeschaft hebt of gewoon heel veel gebruikt heb. Sommige van de onderstaande producten gebruik ik zelfs dagelijks.








De Chanel lakjes uit de zomercollectie 2011. Super mooi en helemaal geschikt voor deze tijd van het jaar. Het zijn de kleuren Morning Rose en Mimosa.



De Essence nagellak met een smalle kwast is ook echt heel fijn. Een mat zwarte kleur die je heel mooi bij nailart kunt gebruiken. In een nailart artikel zag je het ook al voorbij komen. Laatste tijd vind ik het erg leuk om nailart uit te proberen, dus komt hij goed van pas.

Dan de Catrice lipstick. Ik heb goede verhalen gehoord over de vernieuwde lipsticks, die moest ik dus ook proberen. En ze zijn ook echt heel fijn. Ik heb de Ultimate Shine 150 Berry Pink. Hele mooi fel roze kleur. Hier komt later nog een artikel over.


Dan twee Benefit producten. De Posie tint en de Ooh la lift. Beide hele grappige leuke producten die ook fijn zijn in gebruik. De Posie tint is een cheek en lip tint (stain) in een lief roze kleur die je lippen niet uitdroogt. De Ooh la lift doet weer wonderen voor donkere kringen en een vermoeide blik. Deze producten gebruik ik bijna dagelijks voor mijn naturel look.






Dan de blotpowder van MAC, een niet-dekkende poeder om over mijn foundation te dragen om het matter te maken en het lager te laten zitten. Dit is ook weer een product dat ik dagelijks gebruik en soms zelfs meeneem in mijn tas voor onderweg. De poeder gebruik ik vaak met het kabuki penseel van Sephora. Het is gewoon een fijne zachte penseel die je heel makkelijk voor poeder kunt gebruiken, maar zeker ook voor blush.




Dan de parels van Guerlain, echte eyecandy is dat! Een hele mooie highlighter die je dagelijks kunt gebruiken of iets meer voor een leuk feestje! Bekijk hier de review.



En tot slot een toner van L'occitane. Een matterende en porie verkleinende lotion voor na je reiniging. De matteert ook echt heel erg, dus ideaal als je geen make-up op wil, maar toch mat wil blijven. Of gewoon voor een mooie basis voor een matte huid voor de make-up, zodat je gedurende de dag niet gaat glimmen.


Zonder welk product kon jij niet in de maand mei?

6 reacties:

Suz zei

ik ben echt jaloers op de chanel lakjes!

Maya zei

@Suz

Haha ja, ik vind ze ook echt leuk! :)

Rowan zei

Ik wil die Chanel lakjes ook!

Asmae zei

Mooie producten! Ook ik vind jou Chanel lakjes echt wauww! Vooral die gele want ik heb veel roze tinten. Ook de parels van guerlain vind ik een mooi product! Deze ga ik zowiezo een keer aanschaffen. <3

Maya zei

@Asmae

Dankje! Ze zijn zeker aan te raden ;-)

Evelien zei

Jaaa die Chanel lakjes ♥ Fijne producten allemaal!

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...