maandag 27 juni 2011

Meer dan 3x aangeschafte beautyproducten.....


Als écht beautyliefhebber wil je natuurlijk zoveel mogelijk producten uitproberen, er komen steeds weer nieuwe collecties uit met nieuwe producten die je moét uitproberen. Ik heb dat natuurlijk ook! Ik probeer, test gebruik bijna wekelijks wel nieuwe producten. Toch ontdekte ik laatst dat ik sommige producten toch wel weer opnieuw koop, soms zelf voor de derde keer. In dit artikel laat ik jullie de producten zien die ik voor de derde keer opnieuw gekocht heb.

De producten die ik voor de derde keer opnieuw gekocht heb zijn voornamelijk producten die ik echt dagelijks gebruik en die ook relatief snel opgaan. Een blush of een nagellak zal ik niet gauw voor de derde keer opnieuw kopen, om de simpele reden dat het gewoon heel lang gaat.



De eerste twee producten zijn van Clinique. Het is niet mijn lievelingsmerk, maar ze hebben gewoon een aantal hele fijne producten waaronder deze twee. Als eerst de lotion, deze exfolieert en laat je huid heel schoon en glad aanvoelen. Na deze lotion voelen andere lotions aan alsof ze een laagje achter laten op de huid, deze gebruik ik dagelijks. En ten tweede de mascara, ook een product die je niet zo snel bij een ander merk vindt. Deze mascara is tot 38 graden waterproof en met water boven de 38 graden kan je de mascara heel makkelijk verwijderen, geen make-up remover nodig dus. Je wordt dus geen panda als je per ongeluk onder de douche gaat met mascara of als het gaat regenen. Verder zorgt hij ook voor een mooie krul.



En dan een aantal Sephora producten, deze komen uit de vernieuwde collectie van het merk. Laten we beginnen met het potje nagellakremover. Dit is echt een uitkomst! Je stopt je vinger in het potje en als je hem weer eruit haalt is je nagellak eraf. Geen geknoei meer met nagellak en watjes en heel handig voor onderweg of op vakantie. Nadat ik er een had opgemaakt, heb ik laatst 2 potjes tegelijk gekocht, dus dat telt ook als derde keer ;-). Dan de scrub en masker in een. Een fijne scrub die goed aanvoelt en daarna op kan laten zitten als masker. Deze gebruik ik vaak onder de douche.




Oogmake-up remover kon natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. Dit product gaat zo snel op dat ik de tel kwijt ben geraakt hoe vaak ik deze gekocht heb. Deze van de trekpleister is gewoon heel simpel en fris en hij laat geen olie laagje achter. De foundation van Bourjois gebruik ik al een poosje, al voor ik écht into beauty was eigenlijk. Het geeft gewoon een mooi naturel resultaat met een mooie glow.



Dat was het! Verder heb ik natuurlijk nog wattenschijfjes, shampoo, conditioner en dat soort producten, maar die heb ik voor het gemak er maar niet bij gezet.


Hebben jullie wel eens producten voor de derde keer gekocht?

3 reacties:

Pamela zei

Ha, die remover lijkt me echt cool! En die scrub wil ik ook wel proberen! I love Sephora!

Evelien zei

Wat een fijne producten heb je gekocht!

Maya zei

@Pamela

Jaa, me too!

@Evelien

Bedankt! :)

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...