zondag 5 juni 2011

Parfum vd maand MEI 2011 - Chanel Chance eau Tendre


Chanel Chance eau Tendre. Dát is zo'n lekkere geur! Chanel staat bekend om de wat zwaardere geuren, denk aan Chanel 5 en Coco. Dat is niet echt mijn ding, ik houd meer van zoetere en bloemerige geuren. Deze is ook lekker zoet en bloemig en totaal niet zwaar. Heerlijk voor in de zomer. Daarom is dit mijn favoriete geur voor de maand mei, om lekker in de zomerstemmig te komen.



" De wervelwind van het geluk raast opnieuw over ons heen en brengt ons CHANCE EAU TENDRE, een zachte bloemig-fruitige olfactieve poëzie. Een sprankelend en subtiel parfum, verrukkelijk als een tedere rilling. Noten van Grapefruit en Kweepeer vermengen zich met Absolu van Jasmijn en worden aangewakkerd door de ronde vrouwelijke noot van Witte Muskus. Een nieuwe geluksbrenger voor de optimistische vrouw die haar geluk niet aan zich voorbij laat gaan" - Chanel.com






Geurnoten

 

  • Top: grapefruit, quince



  • Midden: jasmijn, hyacinth




  • Basis: musk, cedar, amber, iris









  • Chanel eau Tendre Sheer Moisture Spray
    Van dezelfde geurlijn heb ik ook de sheer moisture mist. Dit is een soort van vloeibare bodylotion, die heel dun en luchtig is. Je kunt hem zo over je lichaam sprayen en uitsmeren. Hij heeft dezelfde geur als het parfum en hydrateert je lichaam. Ook dit is heerlijk voor in de zomer. Ik gebruik deze hu heel vaak omdat het heerlijk ruikt en handig in gebruik is.

    "Een frisse en hydraterende nevel met een luchtige textuur, die een zacht bloemig-fruitig geuraura van CHANCE EAU TENDRE over de huid legt." - Chanel.com





    Naast deze geur heb je ook nog de orginele Chance eau de parfum, de eau de toilet en de eau fresh. Die geuren ruiken weer compleet anders. Zo is er voor iedere seizoen, gelegenheid of vrouw wel een bijpassende geur.

    Chanel Chance eau Tendre € 80,-
    Chanel Chance eau Tendre sheer moisture spray € 32,-

    Wat is jullie favoriete geur?

    5 reacties:

    Silva zei

    lijkt me heerlijk. als ik in een parfumerie ben ga ik hem zeker ruiken

    Camilla zei

    Omg, deze staat nog altijd op mijn favorieten lijstje!!
    Ik heb de Chanel Chance al, en die is echt zoo lekker!

    xxx Camilla

    Evelien zei

    Hmm hij klinkt heerlijk.. binnenkort eens ruiken in de winkel =)

    Maya zei

    @ Camilla

    Ja de Chance is ook lekker, iets zwaarder :)

    Céleste zei

    Klinkt heerlijk!

    Een reactie plaatsen

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...