donderdag 16 juni 2011

Welcome the new: Gastbloggers


Zoals jullie vast hebben gemerkt is het de laatste wat rustiger op Lipsticknews.nl. Ik heb het de laatste tijd toch iets drukker gekregen met school, werk, stage etc. Om jullie toch je dagelijkse portie beauty te kunnen geven heb ik gezocht naar twee geschikte gastbloggers. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij twee personen die je al eerder op mijn blog bent tegengekomen. Jared & Jamie!


Onze diva Jared, beauty blogger extraordinair. Hij werkt fulltime bij een parfumerie en heeft veel trainingen gevolgd en door de jaren heen veel ervaring opgedaan. Als je het mij vraagt zijn er veel te weinig mannelijke beauty bloggers. Daar wil Jared graag verandering in brengen. Hij is een expert op het gebied van mannen verzorging/ make-up, maar kan net zo goed een vrouw prachtig opmaken.


En dan de mooie Jamie, zij is student (net haar examens achter de rug) en werkt als bijbaantje bij een parfumerie. Naast make-up en parfum is zij net als ik gek op nagellak. O.P.I en Chanel behoren ook tot haar lievelingsmerken. Met haar lange volle haar en haar egale huid krijgt zij vaak de vraag welke producten zij gebruikt, vanaf nu kan je dat allemaal lezen op Lipsticknews.nl.




Jared zag je al eerder in dit artikel, en Jamie was al eerder te zien in dit artikel. Ze waren ook een keer samen te zien in dit Moulin Rouge artikel.

Ik hoop dat jullie Jamie en Jared een warm welkom geven. Één keer in de week kunnen jullie een artikel van deze twee new born beauty bloggers verwachten op Lipsticknews.nl.

Ik blijf natuurlijk ook gewoon jullie dagelijkse portie beauty geven, maar nu kunnen jullie ook één keer in de week die van Jared of Jamie verwachten.

Love,
Maya

5 reacties:

Samantha zei

wat leuk zeg, ben erg benieuwd

Silvia zei

Leuk! WELKOM :)

Evelien zei

Welkom!! Ik kijk enorm uit naar jullie artikelen!!

Wendy zei

Leuk
Succes met schrijven :D

Maya zei

Leuke reacties! Bedankt!

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...