maandag 20 juni 2011

Hello Kitty Collectie by H&M

Iedereen kent het wel: de schattige Hello Hitty collectie van H&M. Ze hebben allerlei beautyproducten in nagellakjes, bodylotions, lippenbalsems en glossjes, bodysprays, oogschaduws en nog veel meer. Iedere keer komt er ook een nieuwe collectie. Ik laat in dit artikel mijn favoriete Hello Kitty producten zien.
De producten zijn altijd heel leuk om te zien en heel verslavend om steeds te kopen.



We gaan beginnen met de lippenbalsems. Dit zijn lippenbalsem die geen sprekende kleur hebben, maar wel een mooie glans of zelfs glitter. Je kan deze in veel verschillende vormen krijgen. De linker vind ik zelf het mooist. De lippenbalsems zijn vaak voor €2,95 te koop.




Ook uit bodyproducten heb je genoeg keus. In de schattige roze verpakking met het handige pompje zit een bodylotion met een subtiele geur. Je hebt ze ook in tubes of mini's en in veel verschillende geuren. Vaak hebben ze er ook een bijpassend douchegels bij die je voor allen voor €2,95 of €3,95 kunt scoren.






Nagellakjes mijn absolute favoriete Hello Kitty producten. Deze komen iedere collectie weer uit, vaak 2 kleuren per collectie. Boven zie je 2 kleur uit een oudere collectie, de namen zijn 'Turqouise' en 'Darling Pink'. De lakes zijn altijd mooi dekkend en va goede kwaliteit. De flesjes zien er altijd weer ander uit (wat ik eigenlijk wel jammer vind), maar het is altijd wel schattig.








Hierboven zie je een lakje uit de nieuwste collectie van Hello Kitty die de naam 'Pink Summer' heeft gekregen. Het een creamy roze kleur die een mooie glans heeft. Je hebt naar mijn mening nooit teveel roze lakjes, daarom kon ik deze net laten liggen. De lakjes zijn te koop voor € 2,95.






En tot slot een product dat ik pas ontdekt heb, een bodyspray. Deze komt uit dezelfde nieuwe collectie als het nagellakje. Deze 50ml spray gebruik je als bodysplash heeft een heerlijke zoete watermeloen geur. Sinds ik deze heb ben ik er echt verslaafd aan. Alhoewel hij snel vervliegt, kan ik er echt van genieten. Ik neem deze mee naar het strand of spray er mijn bed mee in bijvoorbeeld.

Wat vind jij van de Hello Kitty by H&M collecties?

6 reacties:

Noelle zei

Ik vind het heel erg schattig maar de body producten vind ik veel te zoet! Lekker maar niet om je elke keer mee te douchen/in te smeren :P Die nagellakjes zijn wel heel erg leuk!

Samantha zei

heel erg schattig, ga zeker ook van de week even een paar pruducten scoren, heb wel van de h&m eigen lijn die is ook heerlijk

Evelien zei

Ik heb er *duh :P* ook veel producten van! Echt super lekker zoet allemaal <3

Gabriella zei

Dat roze lakje is mooi! maar eigenlijk vind ik alles wel leuk :)

Pamela zei

Aaaww wat een schattige producten! Die nagellakjes zijn mooi! Ik moet maar ook even langs de h&m!

Maya zei

@ Evelien

Haha van jou had ik dat wel verwacht ;-)

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...