woensdag 15 juni 2011

Kneipp Shampoo en Conditioner


We kennen allemaal de heerlijk body en douche producten van Kneipp. Nu zijn ze helemaal niet meer uit de badkamer weg te denken nadat ze deze shampoo's en conditioner's hebben uitgebracht. Een complete lijn voor verschillende haartype en stuk voor stuk een héérlijke geur.



Kamille
De zomerse kleuren vrolijken je badkamer lekker op. Ik heb de geur kamille, die is bedoeld voor normaal haar. Je kan die iedere dag gebruiken.
"Kamille stamt oorspronkelijk uit Azië en Zuid-Oost Europa. Kamille werkt kalmerend, ontstekingsremmend en spijsverterings- bevorderend. Niet voor niets is kamillethee de meest gedronken kruidenthee. De zoete, kruidige geur van kamille geeft je een warm en aangenaam gevoel. Uitwendig wordt kamille ook toegepast bij slecht helende wonden. Kneipp Kamille Shampoo en Conditioner maakt je haar zijdezacht en soepel, zonder het te verzwaren. " - Kneipp






Wilde Roos
Ook heb ik de shampoo Wilde Roos geprobeerd. Een shampoo die bedoeld is om volume te creëren en heeft een heerlijke bloemige geur. Hier is helaas geen conditioner van.

"De roos staat voor schoonheid, levensvreugde en vruchtbaarheid maar ook voor eeuwige wijsheid en het geheim van de liefde. Rozenolie is rijk aan essentiële vetzuren. De olie stimuleert de vitaliteit van de huid en bevordert het herstel. Kneipp Wilde Roos Shampoo is er voor fijn en futloos haar, de rozengeur maakt je vrolijk en ontspannen. Beleef de bloemengeur van Kneipp Wilde Roos Shampoo en creëer zichtbaar volume." - Kneipp




Prikkel je zintuigen!
Ik vind ze heerlijk. Ze ruiken lekker bloemig en zomers en zien er leuk uit. Persoonlijk vind ik de wilde roos lekkerder ruiker dan de kamille. Eerder schreef ik al een artikel over een shampoo en toen was ik zo teleurgesteld dat hij niet schuimde, want zeg nou zelf; dat hóórt toch gewoon bij een shampoo. Ik kan je vertellen, deze schuimt! Je hebt dan echt het gevoel dat je haar extra schoon wordt. Wel vind ik het jammer dat een aantal shampoo's geen conditioner heeft, waaronder de wilde roos. Ze doen ook prima hun werk. En wat voor sommige misschien ook belangrijk is, er zitten geen siliconen in. Vooral de Kamille is dan ook uitermate geschikt voor elke dag gebruik.


De shampoo's en conditioner van Kneipp zijn dus zeker een aanrader.


Likes

- Zien er leuk uit
- Ruiken lekker
- Goede prijs kwaliteit verhouding
- Schuimt

Dislikes

- Niet alle shampoo's hebben een conditioner

Shampoo - 200 ml - € 5,99
Conditioner - 150 ml - € 6.99


Dit product is mij opgestuurd door een merk of bedrijf.

2 reacties:

Evelien zei

Ik vind ze erg fijn deze producten ^_^ Mooie foto's ook!

Silvia zei

Die ga ik ook proberen, lijkt mij heel fijn :)

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...