donderdag 23 juni 2011

Make Up Forever Aqua Liner Stays on Forever


Miss Soumaya heeft jullie van de week al een aantal tips gegeven via leuke youtube video’s hoe je een eyeliner kan aanbrengen. Dan heb ik een geweldige aanvulling daarop. Het is ideaal voor dames die niet zonder eyeliner kunnen en ook daadwerkelijk elke dag eyeliner gebruiken of toch nog veel moeite hebben om aan te brengen. Dan is dit echt een aanrader om uit te proberen en  aan te schaffen. Want ik kan je garanderen dat het de hele dag lang blijft zitten.

Nou beste lezers, doe geen moeite meer. Door de speciale foam applicator tip die de Make Up For Ever Aqua Liner heeft, zul je nooit meer zorgen hoeven te maken over de applicatie. Deze applicator en de formule van de liners zijn fool proof. (Yes, I know! Zelf bedacht).
MAKE-UP FOR EVER introduceerde dit voorjaar een nieuwe levendige make-up lijn. Een geweldige aanvulling op de bekroonde serie Aqua, De NIEUWE  Aqua Liners. Deze opvallende, sterk gepigmenteerde nieuwe collectie van waterproof vloeibare eyeliners is ontwikkeld om beter te presteren zelfs in de meest extreme omstandigheden. Dus echt een Eyecatcher voor deze zomer.
Aqua Liner werd ontwikkeld voor make-up artiesten om met ultieme vloeibare liner heel precies en goed te kunnen werken. Naast de 100% waterproof formule zijn de Aqua Liners zijn parfum vrij. Verder zijn ze heel erg gepigmenteerd om de opvallende kleuren echt mooi te laten stralen. Ook heeft deze lijn een gedurfd assortiment  in  15 kleuren voor elk gelegenheid.
 
TIPS
·         HOE AAN TE BRENGEN:
Houd de applicator, zoals een borstel, trek een lijn vanuit het midden van het ooglid naar de buitenste hoek van het oog. Vervolgens trek een lijn vanuit het midden van het ooglid naar de binnenhoek van het oog.
·         VOOR HET BESTE RESULTAAT:
Houd de applicator, zoals een borstel, trek een lijn vanaf het midden van het ooglid in de richting van de buitenste hoek van het oog. Eindigen door te beginnen in het midden van het ooglid en te werken aan de binnenste hoek, waardoor de lijn dunner word als je verder gaat.
·         Vergeet niet om de Aqua Liner te schudden op en neer voor elk gebruik.

·         Waterproof Sensitive Eye Cleanser: is ideaal en effectief om waterproof make-up te verwijderen van uw ogen en lippen.


De kleuren op  de foto hierboven van links naar rechts:
#1 – Diamond Gold
#3 – Iridescent Emerald Green
#4 – Diamond Lagoon Green
#5 – Diamond Turquoise Blue
#6 – Iridescent Navy Blue
#7 – Diamond Black Purple
#8 – Iridescent Electric Purple
#9 – Iridescent Fuchsia
#10 – Iridescent Red
#11 – Diamond Burgundy
#12 – Mat Mocha
#13 – Mat Black
#14 – Diamond Multicolor Black
#15 – Iridescent Anthracite
#16 – Diamond White



De aqua liners van Make Up For Ever zijn ongeveer €23 per stuk.

7 reacties:

Anoniem zei

Yeah!!!!

Deb zei

Wat een prachtige kleuren..veel keuze zeg! Die ga ik bij mijn volgende bezoek aan Sephora eens bekijken!

Silvia zei

Heel leuk artikel!

Maya zei

@ DEB

Ja, Sephora heeft nu ook 25% korting op alle make-up, dus dat scheelt! ;-)

Martina zei

oehhh ik was toevallig in de sephora vandaag en wilde ik een aqua cream kopen en de blauwe liner, maar toch niet gedaan..
Nu toch wel een beetje spijt nu ik de swatch van de turquoise zie :(

Evelien zei

OMG.. die kleurtjes.. die blauwe en roze zijn PRACHTIG. Deze gaan meteen op m'n wishlist!

Jared zei

@ Martina ja ze zijn heel erg mooi en vooral de truquoise kleur. De pigmentatie van de aqua liners zijn echt hoog. Aanrader dus!

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...