zaterdag 4 juni 2011

Catrice Ultimate Shine Lipstick


Lipsticks zijn mijn lievelings beauty producten. Je kunt er nooit genoeg van hebben. Wel ben ik heel kieskeurig wat lipproducten betreft. Het moet een mooie kleur zijn, een mooie finish hebben, hij moet fijn smeren én een mooie verpakking hebben. De lipsticks van Catrice zijn pas vernieuwd en velen zijn er over te spreken. Ik heb de kleur Berry Pink #150 gekocht, ik ben benieuwd of hij aan mijn eisen voldoet.



De Ultimate Shine lipsticks van Catrice zijn nieuw en zitten nu in het vaste assortiment. Ik had er veel over gehoord en was er erg naar benieuwd geworden. Van Catrice gebruik ik eigenlijk voornamelijk de nagellakjes (die zijn echt heel mooi, check dit artikel), maar de lipsticks had ik dus nog nooit geprobeerd. Ik besloot het Kruidvat in te gaan en de lipsticks eens te gaan bestuderen. Mijn oog viel eigenlijk gelijk op een mooie felle kleur, de Berry Pink, die heb ik gelijk meegenomen. De andere kleuren heb ik natuurlijk ook bekeken, maar daar zaten toch wel kleuren tussen die ik echt niet mooi vond (lelijk dus). Sommige hadden een metallic finish, heel mooi voor een nagellak, maar dat hoef ik niet op mijn lippen. Deze lipstick heeft het echter geschopt tot mijn favorieten van mei, daar kom je niet zomaar in dus dat is al een goed teken natuurlijk!








De verpakking is heel strak en ziet er best luxe uit voor die prijs. Hij is stevig en je hoort een klik als hij dicht gaat, I like it! De textuur is echt heel erg fijn en voelt gewoon super zacht op de lippen. Hij heeft een creamy finish met een mooi subtiel glansje. Normaal vind ik de geur niet zo belangrijk, mits het niet chemisch ruikt. Deze ruikt een beetje naar vanille, lekker dus! Ik ben dus heel tevreden over deze lipstick. Ik vind ze niet allemaal mooi zoals ik al zei, maar deze kleur is zeker aan te raden.






Likes

- Hele mooie kleur
- Ziet er luxe uit en is mooi op de lippen
- Goede prijs kwaliteit verhouding
- Heel fijn in gebruik

Dislikes

- Blijft niet lang zitten
- Sommige (andere) kleuren zijn niet mooi

De Catrice Ultimate Shine lipsticks zijn te koop voor €3,99.

Wat vinden jullie van de Catrice Lipsticks?

6 reacties:

Samantha zei

heb deze kleur ook vind hem erg mooi

Maya zei

@ Samantha

Ik vind hem ook erg mooi!

Camilla zei

Oh dat valt best mee... zit al een tijdje te twijfelen om zo'n kleur te halen.. maar het kan dus ook cheapie van Catrice! Nice!

xxx Camilla

Evelien zei

Mooie lipstick, en jij bent ook mooooi!! ♥

Maya zei

@ Evelien

Aah, Super lief van je! :)

Deb zei

Mooi kleurtje en foto,s you,re such a pretty girl! Zelf heb ik Pinkerbell van Catrice en nog een waar ik de naam van kwijt ben..
Bedankt nog voor het mentionen op Twitter ;-) zag t net pas want ben nog op vakantie liefs!

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...