vrijdag 24 juni 2011

Jamie stelt zich voor.....


Zoals jullie al eerder hebben gelezen, komen er twee gastbloggers bij op Lipsticknews, en ik ben daar een van. Omdat ik een nieuw gezicht ben, stel ik mezelf eerst even voor, zodat jullie mij alvast een beetje leren kennen


Wie ben ik?
Mijn naam is Jamie, ik ben 17 jaar en woon in Almere. Ik ben nog bezig met de middelbare school en ga volgend jaar (alweer) naar de zesde klas omdat ik dit jaar helaas ben gezakt. Hiernaast werk ik bij een parfumerie als bijbaan, en omdat het vakantie is werk ik ook nog in de bediening in een heel leuk restaurant! Verder ben ik gek op eten, reizen, de zomer, lezen, beauty, mijn vrienden & shoppen; heel girly dus.

Mijn connectie met beauty:
Zoals ik net al zei ben ik werkzaam in een parfumerie. Ik ben begonnen zonder enige ervaring als inpakhulp in december 2009, en in maart ben ik er weer teruggekomen. Ik heb een heleboel geleerd van dit werk, heb hele gezellige collega’s en inmiddels heb ik, na meer dan een jaar werken, een passie gekregen voor beauty. Mijn absolute verslaving is nagellak, en dan vooral OPI en Chanel. Sinds kort heb ik ook Urban Decay lakjes ontdekt dus mijn stash blijft groeien! De teller staat nu op ongeveer 50…


Nu kennen jullie mij ook een beetje, stel gerust vragen mochten jullie nog iets willen weten! En ik heb ook een vraag aan jullie: Hebben jullie een ‘verslaving’ aan een bepaald product? En zo ja, welk product?

Let op! Morgen om 15:00 komt het eerste artikel van Jamie online!

7 reacties:

robin zei

mooie foto ! =)

Pamela zei

Leuk! Mijn verslaving is make-up! :)

Jamie zei

@ Robin: Dankjewel!
@ Pamela: Ja, helaas ben ik ook slachtoffer van die verslaving ;). Maar je hebt niet 1 favoriet product (bijv oogschaduw, nagellak etc)?

Evelien zei

Leuk, welkom! Ik ben zelf gek van blush!

Wendy zei

Ik ben gek op lipgloss, echt een verslaving!

Jamie zei

@ Evelien: Dankjewel! Blush heb ik niet zoveel.. Heb je ook een favoriet merk?
@ Wendy: Haha, die zijn ook zo makkelijk mee te nemen enzo! Op zich wel een handige verslaving ;)

Maya zei

Leuke reacties! mijn verslaving is ook echt nagellak, ik kan er niets aan doen haha.

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...