dinsdag 22 februari 2011

New: Sephora Skincare


Ik ben echt een Sephora-junkie. I just love it! De hele winkel en de exclusieve merken, maar zeker ook het merk Sephora zelf. Nu hebben zij hun héle huidverzorgingslijn vernieuwd. Betere ingrediënten, mooiere verpakkingen. Je begrijpt wel dat ik dit móest uitproberen. Ik ben gelijk gaan winkelen om een aantal músthave te scoren. Binnenkort reviews daarover, maar nu eerst de hele collectie!

Ècht iedere product is vernieuwd. Sommige lijken op hun voorgangers, zoals de nagellak removers en oogmake-up removers. Maar er zijn ook hele nieuwe producten uitgekomen zoals de head-to-toe hydrator een crème die je voor bijna alles kunt gebruiken. Hij hydrateert je gezicht, je handen, je lichaam, je kunt 'm als masker gebruiken voor je gezicht en hij kan in je haarpunten. Écht alles dus! En nog veel meer andere leuke, nieuwe producten. En zoals je natuurlijk van Sephora gewend bent, is de prijs/kwaliteit verhouding erg goed!



De indeling is ook een stuk overzichtelijker gemaakt. Zo heeft iedere lijn zijn eigen kleur.

Groen     =   Reinigingsproducten voor het gezicht
Blauw     =   Reinigingsproducten voor de ogen
Roze      =    Gezichtsverzorging
Paars      =   Gezichtsverzorging (anti-age)
Orange   =   Lichaamsproducten

Sephora huidverzorgingsproducten bevatten géén parabenen en zijn dermatologisch getest.

Ook hebben ze in de collectie een klein formaat van een aantal reinigingen en nagellak remover, dat is echt ideaal voor op vakantie of om eerst uit te proberen.

De meeste producten bevatten het ingredient HydroSenn+. Sephora heeft een patent op dit ingrediënt. Het zorgt er kort gezegd voor dat je huid veel beter gehydrateerd kan worden.

De huidverzorging producten van Sephora zijn vanaf dit jaar verkrijgbaar bij alle Sephora filialen en de prijzen variëren van € 3.50 tot +/- € 32.

Wat vinden jullie deze collectie?

Bron foto's: http://www.beautezin.com/ 

3 reacties:

Floor / Marjolein zei

Klinkt fijn, ik ben benieuwd!

Silvia zei

Ik ga maar even langs de Sephora, want ik ben echt benieuwd! De vorige lijn was ik ook erg tevreden over. :D

Pamela zei

I love Sephora too!

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...