donderdag 10 februari 2011

MAC lipstick Chatterbox + lipgloss Loud & Lovely

In het eerder gepubliceerde artikel: MAC shoplog kon je al lezen dat ik deze producten had aangeschaft. Ik hou van roze en ik hou niet van glitter in mijn lipstick of lipgloss. Bij de MAC viel mijn oog dan ook gelijk op deze twee, het is precies wat ik mooi vind en nam ze mee.


De lipgloss is een cremesheen glass, een creamy lipgloss met een mooi roze kleur en zonder enige shimmer en glitter. Het is een groot formaat en heeft verder de bekende verpakking van MAC.  De Lipstick is in de kleur Chatterbox, ook een roze kleur, maar dan helemaal dekkend en lekker aanwezig. Ook deze is weer zonder enige shimmer en glitter en dus helemaal creamy.




Dit is echt sowieso een goede kleur voor mij omdat ik zelden oogschaduw gebruik, ik vind dan dat mijn lippen lekker een fel kleurtje mogen hebben. Mijn voorkeur gaat vrijwel altijd uit naar roze omdat het mij het mooiste staat en ik van roze hou. Ook zit er geen glitter of shimmer in, I love it!



De gloss heeft een fijne applicator en is totaal niet sticky, het is geen dekkende kleur daarom wel heel mooi over de lipstick heen voor extra glans. De lipstick voelt heel zacht aan en heeft een goede dekking. Het enige nadeel van beide is dat ze niet zolang blijven zitten, ze overleven geen etentje, kus of iets dergelijks.

Swatches
Ik ben heel blij met deze lip producten, ik gebruik ze het meest over elkaar heen voor een felle look. Maar soms ook één van beide om het wat subtieler te houden.

De Lipstick is €17,50 en de lipgloss kost €21,00 en zijn beide te koop bij alle MAC verkooppunten.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...