vrijdag 11 februari 2011

TAG: Favoriete producten

Het is weer tijd voor een tag. Dit wordt een lastige want nu moet ik echt kiezen. Kiezen tussen producten die ik het best en fijnst vind op dit moment in de verschillende categoriëen. Wat moet dat moet, dus ik ga écht een keuze maken. Klik verder om mijn keuzes van dit moment te bekijken.

Hieronder een lijstje met mijn favorieten producten, dit verschilt heel vaak en als je mij dit over een paar maanden vraagt is het lijstje waarschijnlijk heel anders. Wellicht zal ik de tag dan nogmaal doen ;). Ook heb ik vaak meerdere favorieten, maar ik moet én zal kiezen...

1. Parfum
Mijn favoriete parfum van dit moment is de YSL - Parisienne EDP. Deze heb ik al een tijdje liggen en heb het helemaal opnieuw uitgevonden. :D

2. Nagellak
Sowieso ben ik erg fan van O.P.I, als ik er echt ééntje zou moeten kiezen zou het de 'The show must go on' zijn, uit de Burlesque collectie. Juist omdat ik normaliter niet zo van glitter of shimmer hou en ik deze helemaal geweldig vind.

3. Foundation
In de winter ben ik natuurlijk een stuk lichter dan ik in de zomer ben, vooral aan het einde van de winter. Dan heb ik namelijk ook een andere kleur als in het begin. Nu is de #3 van Lancome teint miracle dus helemaal mijn kleur. Verder is hij gewoon heel fijn. Hij was al eerder te zien in dit artikel

4. Poeder
Mijn favoriete poeder is nog steeds hetzelfde als voorheen, te zien in dit favorieten artikel, de Sephora mattifying powder

5. Blush
Deze heb ik nog niet zolang, maar is nu écht een favoriet. De MAC blush in de kleur "style". Hij kwam al eerder voorbij in mijn MAC shoplog, ook zal er een artikel over verschijnen.

6. Mascara
Dit is ook oud nieuws, de Clinique high impact curling, die hier te zien is.

7. Lipproduct
Mijn favoriete lipstick is momenteel de lipstick van MAC, Chatterbox. Een mooie roze creamy kleur. Zie hier het artikel.

8. Haarproduct
Over argan olie is veel geschreven en het zou heel goed voor je huid en haar zijn. Ik ben ook zeer te spreken over dit product. De Argan oil spray treatment van Agadir, een hele fijne olie die je haar hersteld en voedt.

9. Reiniging
Clinique - clarifying lotion, een lotion die ook gelijk je dode huidcellen verwijderd.

10. Huidverzorging
Tot slot is mijn favoriete huidverzorging van dit moment de DayWear plus fluide van Estee Lauder. Deze heeft een groene kleur die ook gelijk roodheden neutraliseert en het is een fluide - wat ideaal is voor een gecombineerde huid.


You've Been TAGGED!!!

Ik tag hierbij deze beautybloggers:


Ik kijk er naar uit jullie tag's te zien! :D

2 reacties:

Suz zei

leuk om te lezen!

Pretty Beauty Land zei

Bedankt voor de Tag! Van de week zal ik m online plaatsen ;)

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...