vrijdag 18 februari 2011

Batiste BLUSH droog shampoo


In dit artikel kon je al zien dat ik de orginele batiste droogshampoo heel fijn vind en regelmatig gebruik. De orginele is inmiddels op, dus het werd tijd voor een nieuwe. Ik besloot BLUSH te proberen.

Deze droog shampoo lijkt erg op de orginele, hij doet dan ook precies hetzelfde. Je kan hiermee je haar opfrissen en ervoor zorgen dat het minder vet wordt. Je sprayt het in je haar en kamt het daarna uit. Hij wordt zodra je hem in je haar sprayt heel wit, maar dit kam je zo weer uit je haar.


De verpakking is mooi roze en het ruikt ook erg lekker. Hij ruikt lekkerder dan de orginele. Hij neutraliseert de geur in je haar en laat het fijner ruiken. Verder is hij exact hetzelfde als de orginele en merk ik geen verschil. Ik vind deze dus ook gewoon heel fijn. Vanwege de geur en de verpakking zou ik deze vaker kopen.


Hij is niet bedoeld als vervanger voor wassen met water, maar het is wel fijn om tussendoor je haar mee op te frissen. Hij maakt je haar wat stugger, dus als je dit vaker achter elkaar gebruikt zonder wasbeurt tussendoor is het niet fijn. In de verpakking zit 150 ml, je kan er dus redelijk lang mee doen.


Deze droogshampoo is voor € 2.97 te koop bij de drogist.

4 reacties:

Martina zei

Hey!
Ben ik weer.. hihi
Volgens mij hebben we dezelfde smaak, want toen je dat artikel plaatste van mac, had ik een maand tevoren paar dingen hetzelfde gekocht.
En deze heb ik vorige week gekocht! haha
Ik ben er ook heel tevreden over, net zoals de original. Fijn voor als je tussendoor even geen tijd/zin hebt je haren te wassen. :)
Ben benieuwd naar je volgende artikels.
Groetjes

Maya zei

@Martina

Toevalliig!!! ;)

Leuk dat je steeds comments achterlaat! SUPER! ;)

Deb zei

Ik heb van de week ook voor het eerst een droogshampoo uitgeprobeerd, maar ik vond het niet zo'n succes helaas...

Anoniem zei

Heb jij na het gebruik van zo'n droogshampoo het gevoel dat het lijkt alsof je je haar hebt gefohnt, dus een soort van volume? Ik had het wel, maar je haar wordt lekker zacht en schoon van droogshampoo! Ik ga deze ook binnenkort kopen, ik gebruik momenteel die van Schwarzkopf. Ook een aanrader!

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...