donderdag 10 februari 2011

Benefit B.right radiance skin care

Het leuke Amerikaanse merk Benefit - dat bekend is door de leuke girly make-up - lanceert binnenkort een huidverzorgingslijn, genaamd Benefit B.right radiance skin care. De lijn is niet roze zoals we van Benefit gewend zijn, maar wel super schattig en apart. 

Benefit had niet eerder zo een complete huidverzorgingslijn. Deze lijn zal in het teken staan van radiance, het zal zorgen voor een stralende huid. De lijn zal de onderstaande producten bevatten:

- twee gezichtsreinigingen
- een polisher
- een verzorgende fluide met een SPF 15
- een rijke moisturizer
- een oog créme
- een toner/lotion
- make-up remover
- face mist


Ook deze lijn zal fun & fabulous en natuurlijk girly zijn, wat wij van Benefit gewend zijn. Huidverzorging is echter een serieuzer onderwerp en dat wordt ook iets serieuzer genomen. Maar de benefit spirit blijft natuurlijk hetzelfde. Dat is goed te zien aan de add van deze lancering.


Ik vind deze collectie erg leuk en het heeft een hoog dit-moet-ik-hebben gehalte. Ik kan dan ook niet wachten tot het in de winkels ligt. Het zit er lekker apart uit en zeg nou zelf, wie wil er nou geen stralend gezicht?

In maart zal deze lijn uitkomen in de VS en wij zijn in september 2011 aan de beurt. Benefit is exclusief bij Sephora verkrijgbaar en deze lijn zal alleen in de grotere filialen verkrijgbaar zijn.

1 reacties:

Roxanne zei

Wow! Hier ben ik heel benieuwd naar :)

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...