zaterdag 12 februari 2011

MAC tinted lip conditioner: Petting Pink


Nu weer een artikel over MAC, een product dat je in mijn shoplog je al eerder voorbij zag komen. Dit keer is het de tinted lip conditioner van MAC in de kleur Petting Pink. Dit is een verzorgende lippenbalsem in een potje die ook een heel mooi kleurtje aan je lippen geeft.

Dit is echt een product dat je makkelijk in je tas mee kan nemen en de hele dag door op je lippen zou willen smeren,  Héél verslavend! Hij is lekker compact, maar hij bevat toch 15 ml. Hij is verzorgend en heeft een SPF15 die je lippen beschermt tegen zonnestralen.



Dit is echt een product dat je elke dag kunt gebruiken. Naar school of werk als bijvoorbeeld een lipstick too much is. Hij geeft een mooi subtiel fris kleurtje, heel transparant. Omdat hij ook verzorgend is, maakt hem dat ideaal voor de winter, je lippen hebben dan iets extra's nodig. Maar ook weer in de zomer waar je lippen altijd moet beschermen tegen de zon omdat de huid van je lippen erg dun is. De SPF15 beschermt je lippen dan. Dus eigenlijk kan je wel zeggen dat je dit het hele jaar door bij je kan hebben en eigenlijk nodig hebt.



Het smeert heel fijn en is absoluut niet plakkerig. Het geeft een mooi glansje en voelt verzorgd aan. Enige nadelen zijn dat het niet lang blijft zitten en je met je vinger in het potje moet, maar dat is bij elk soortgelijk product dus kan je dat nauwelijks een nadeel noemen. Ik gebruik het nu dagelijks en ben er heel tevreden over.

De MAC tinted lip conditioner is voor €15,00 verkrijgbaar bij de MAC counters en de Pro Store in Amsterdam.

4 reacties:

Martina zei

nice nice.. heb je ook de lip erase van mac?
en heb je geen swatches van dit product op je lippen? Het is toch ook wel fijn om het op de lippen of je vinger/hand te zien..

Maya zei

@Martina

Heey Martina, dankje! Nee, heb de lip erase nog niet. Is het een aanrader?

Swatches doe ik mijn best voor, als het lukt zet ik het er nog bij! :D

Martina zei

Hoi Maya!
Nee ik heb de lip erase niet, want ik was laatst in de MAC in de bijenkorf van Maastricht, maar daar hebben ze niet alles.. :( als ik hem heb en het is een aanrader laat ik het weten ;) , maar misschien heb je hem al voor mij.. hehe

Maya zei

@martina

Hahah! we zullen zien! ;)

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...