woensdag 23 februari 2011

Manhatten water flash lipgloss

Op lipsticknews.nl staan vrij weinig lipproducten voor een blog met die naam. Daar moet verandering in komen. Ik heb weer een lipgloss gevonden die ik met jullie wil delen. Vooral de prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Wellicht kennen sommige van jullie dit merk nog niet, klik dan vooral verder!

Jullie zagen het merk al eerder voorbij komen in mijn eerste win-actie. Het was eigenlijk ook de eerste keer dat ik in contact kwam met het merk. Het word verkocht bij de trekpleister, voorheen ook bij de Kruidvat maar dit hebben zij waarschijnlijk uit het assortiment gehaald. De producten die ik van het merk heb gebruikt zijn fijn. De prijzen zijn net iets goedkoper dan een gemiddeld drugstore merk, maar wel iets duurder dan Catrice of Essence.

Ik hou erg van lipproducten en van roze, dat konden jullie in mijn roze MAC lipstick en gloss artikel al zien. Deze lipgloss van Manhatten is ook mooi roze, maar toch heel subtiel en bijna transparant op de lippen. Echt iets wat je dagelijks kan gebruiken. Ik stop zulke producten vaak in mijn tas omdat het overal bij past en gewoon omdat het fijn is.


De naam past echt bij de gloss. Hij voelt op de lippen als water, heel koel. Dat is echt een beetje een apart gevoel dat ik bij geen andere lipgloss heb. Het is wel even wennen, maar toch fijn. Het voelt alsof het zo weer van je lippen af kan glijden. De gloss is ook niet plakkerig, wat ik heel belangrijk vind. Ik heb er een hekel aan als het aan mijn haar blijft plakken of dat ik hem echt voel zitten. Het nadeel is wel dat hij niet lang blijft zitten.



Zoals ik al zei is de gloss vrij transparant en dus helemaal niet de kleur die het lijkt als je naar de verpakking kijkt. Op de swatch hierboven zie je een beetje wat ik bedoel, maar op je lippen is het roze nog minder zichtbaar. Ik vind dat heel mooi, heel neutraal voor iedere dag. Meestal draag ik de gloss alleen, soms over een fel roze lipstick. Hij geeft je een mooi glansje!

De gloss is in een aantal kleuren verkrijgbaar, maar ik vrees dat ze allemaal op elkaar zullen lijken. Deze is vrij transparant, dus ik verwacht dat de andere dat ook zullen zijn.


De Manhatten water flash lipgloss is voor €3,75 te koop bij de trekpleister.

6 reacties:

Deb zei

Hihi, goed dat je je blognaam weer eens eer aan doet ;-) Lijkt me een fijn glossje. Hou ook niet van die plakkerige glosses. Super irritant als je haren eraan blijven plakken; erg herkenbaar!

Madelon zei

Ik vind vooral de verpakking leuk eigenlijk haha. Weer eens wat anders dan anders.

tine zei

Ziet er mooi uit, ook leuke foto's gemaakt :)
x

Pretty Beauty Land zei

leuke verpakking!

Floor / Marjolein zei

Ziet er erg goed uit ;D

Maya zei

@Deb

Ja, idd! haha plakkerig lipgloss is niet mijn ding! ;)

@tine

Dankje! :)

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...