vrijdag 4 februari 2011

Opgemaakte producten!

Op veel blog's zag ik dit langskomen en het leek mij leuk hier ook een artikel over te schrijven. Producten die ik afgelopen tijd heb opgemaakt. Sinds het begin van deze blog, januari 2011, heb ik het bijgehouden. Dit is net iets langer dan een maand dus. Ook zal ik vertellen of ik het fijn vond en of ik ze dus nog een keer zou kopen of absoluut niet.

Het lijkt wel of alles wat ik heel fijn vind deze maand opging. Dit zijn voornamelijk dingen die ik dagelijks gebruik en sommige heb ik al een tijdje. Ik wissel graag producten af, dus duurdt het ook wat langer voordat iets opgaat. Maar zodra ik merk dat iets bijna op is, leg ik het op mijn make-up tafeltje en gebruik ik het product totdat het op is. Ik kan er niet echt tegen als ik veel producten heb waar nog weinig inzit (haha!).  Dat heb ik dit keer weer gedaan en ervoor gezorgd dat al die producten die bijna op zijn, nu ook echt op zijn en ruimte kunnen maken voor nieuwe dingen.


De producten op de eerste foto zijn:

Lancome - aqua fusion gel-creme
Deze dagcreme heb ik een tijdje gebruikt en is heel fijn. Het is een gel-creme en dat is gewoon ideaal voor mijn gecombineerde tot vette huid. Verder trekt hij snel in en was ik er erg tevreden over. Op dit moment zal ik hem niet nog een keer kopen omdat ik hele fijne creme's heb die even fijn zijn. Wellicht zal ik hem later nog eens aanschaffen.

Lancome - Hydra zen oogcreme
Ook de oogcreme is fijn en heeft een gel-achtige substantie. Hij is lekker en verfrissend en heeft een hygiënisch pompje. Ook zal ik wellicht in de toekomst nog wel nog eens kopen, maar nu heb ik een andere die ook fijn is.

Rituals lipbalsem
Dit is een van mijn lievelings lippenbalsems, het is mij ook nog nooit eerder gelukt om een lippenbalsem op te maken. Het is een vettige balsem die lekker aanvoelt en je lippen voedt. De eerst volgende keer dat ik bij de rituals ben neem ik deze weer. Vooral in de winter en als je hele droge lippen hebt raad ik je deze zeker aan.

Groene lipstick
Deze lipstick had ik uit het buitenland maar hij is stuk gegaan, hij brak af. Dat is geen ramp want ik had een back-up. Verder is hij niet heel speciaal, behalve het feit dat hij groen is en op je lippen veranderd van kleur en hij roze wordt.

Sephora en Trekpleister make-up remover
Deze twee lijken heel erg op elkaar, beide zijn ze waterig. Ik hou niet van olie-achtige removers, want die laten een vettig laagje achter. Een van deze zal ik wel nog een keer kopen, want ze zijn beide heel fijn.

Clinique clarifying lotion
Dit is een handige kleine verpakking van de lotion. De grootte gebruik ik dagelijks en deze nam ik altijd mee als ik ergens heen ging.

De tweede foto:

Bourjois foundation 10 hour sleep
Deze foundation heb ik heel lang gebruik en was ik heel tevreden over, gewoon een mooie naturel foundation. Momenteel gebruik ik de healthy mix van Bourjois en die heeft deze eigenlijk vervangen. Ik zal deze dus niet nogmaals kopen, maar was wel tevreden hierover.

Sephora mattifying powder
Deze poeder zag je al een keer voorbij komen in dit artikel, hij staat daar als 1 van mij 10 favorieten van 2010. Dit is nog steeds een favoriet en ik zal deze poeder blijven gebruiken. Ik had al een back-up staan, voor het geval hij op zou gaan, dat zegt genoeg natuurlijk ;-).

Sephora remover doekjes
Dit is opzich een fijn product, maar het gaat zo snel op dat ik vanaf nu gewoon weer make-up remover in een flacon ga kopen. Dit is wel heel handig voor op vakantie.
Foto nummer 3:
Olive oil replenishing pak
Een haarmasker voor eenmalig gebruik, hier komt nog een review over. Deze zal ik zeker vaker kopen.

Verder ook nog shampoo's, creme spoelingen en douchegel's maar hier heb ik geen foto van. Als shampoo gebruik ik bijna altijd Elvive van l'Oreal, de gele variant.

Deze maand is het dus best wel veel wat opging tegelijkertijd, dit is gelukkig niet elke maand het geval. Ik heb nu de producten die bijna op waren opgemaakt en kan nu weer een poosje verder met mijn nieuwe producten.

0 reacties:

Een reactie plaatsen